2 leden van Vijftigplusser.nl ontmoeten elkaar voor het eerst op

Trudy en Gemma hebben elkaar voor het eerst op het forum van Vijftigplusser.nl ontmoet. Ze hebben afgesproken op de 50Plus Beurs en elkaar daar voor het eerst in levende lijve ontmoet. Gemma heeft een leuk verslag op het forum geplaatst. Wij vinden dit verhaal zo leuk, dat we dit ook als artikel op de website willen zetten.

Het forumbericht van Gemma:

“Daar stonden we dan….in Utrecht op het perron nummer 7.

Hoe zou het zijn? Trudy en Gemma? De één uit Enschede en de ander uit Sittard en Utrecht ligt er mooi tussen in.

Nou, heel leuk werd het meteen en onze rebbels stonden niet stil.

Eerst aan de koffie en dan op naar de Jaarbeurs, wat een drukte, zou Trudy het volhouden? Ja hoor, ze is een taaie en ik zag haar genieten. Ik genoot mee, kon ook een dag ontspanning heel goed gebruiken. We vulden elkaar aan.

We hebben veel gezien, gepraat en gelachen. Vooral toe we de opmerking kregen dat we welgestelde dames waren en nog harder toen dezelfde persoon dacht dat we moeder en dochter waren. Zien jullie het voor je???????

We lagen in een deuk. We werden ook voor zussen versleten, mooi toch, ik heb er maar eentje, dus er kan best nog wat bij. Zeker Trudy.

Na de beurs hebben we heerlijk aan de gracht ons laten verwennen met een etentje en daarna rustig naar de trein gelopen. Moe en voldaan namen we afscheid, maar zeker niet voorgoed. Ik hoop echt op nog meer gezellige momenten met Trudy.

En dit hebben we te danken aan de site van de vijftigplusser, zo mochten wij elkaar leren kennen.

Ik zet er een foto bij, kunnen jullie ook meegenieten van ons dagje uit.

Groetjes,

Ragem (Gemma)”

Leave a Comment