Vandaag op de 50Plus Beurs

Het was vandaag weer gezellig op de 50Plus Beurs. Ondanks het mooie weer wisten veel mensen de Jaarbeurs te vinden. Ik moet zeggen dat het evenement elk jaar leuker wordt. Optredens, modeshows, gezondheidstesten, wijnproeverijen en diverse stands waar je advies op maat kunt krijgen.

Bij Omroep Max was het een drukte van jewelste. Naast de gewoonlijke stand was er een podium waarop voorstellingen werden gegeven. Van 12.00 t/m 13.00 Appeltje voor de Dorst en van 14.00 t/m 14.45 The Ramblers.Appeltje voor de Dorst werd door Martine van Os gepresenteerd. Samen met een team specialisten geeft ze deskundig advies over geldkwesties, zoals erfenissen, subsidies of vergeten pensioenen.

Op gezondheidsgebied was er ook veel te beleven. Zo stond er bij de stand van Menzis een permanente rij wachtenden. U kon hier uw gezondheid laten testen. (zie foto 2)

Het overzicht op de beurs is optimaal. In bijna elk gangpad staan duidelijke wegwijzers zodat u niet telkens de plattegrond te voorschijn hoeft te halen. Er staan talloze plattegronden. Deze zijn bij de ingang maar ook bij diverse doorgangen van de verschillende hallen te vinden.

In het begin van de middag begon ik wat vermoeider te raken. Al die stands, diverse voorstellingen en mensen gesproken. Ik kwam toevallig langs een stand met massagestoelen, een echte aanrader voor de vermoeide mens. Ik was geenszins van plan om een model te kopen. Wel heb mezelf wel op een lekkere lange uitleg getrakteerd.

Er is zoveel op de 50Plus Beurs te zien dat ik nog wel even door kan gaan met mijn verhaal. Ik vind deze beurs een belevenis en een belevenis moet u zelf mee maken. Ik wil daarom iedereen aanraden om morgen (de laatste dag) een kijkje te gaan nemen.

Veel plezier!


P.S.: bent u op de beurs geweest, stuur ons dan uw foto’s op! Of schrijf zelf een verhaal over uw belevenissen, wij plaatsen het graag!
Leave a Comment