50plus opiniepanel leuke discussies op basis van onderzoeksresultaten

Een veel gehoorde klacht over discussies op internet is dat ze zo ‘zwabberen’. Het nieuwe onderdeel ‘Opinie‘ (zie menubalk) probeert kwalitatieve discussies op basis van eigen onderzoeksresultaten te faciliteren. Meestal wordt er gediscussieerd over onderzoeksresultaten die doorbedrijf x zijn gepubliceerd. En dat geeft een totaal ander uitganspunt dan wanneer het gesprek gaat over antwoorden van een onderzoek waaraan u en uw gesprekspartners hebben deelgenomen.

50 plus opinie panel

Ontvang gratis producten
De meeste onderzoeken gaan over maatschappelijke onderwerpen. Maar als er producenten van producten of diensten zijn die willen weten hoe u over product of dienst x denkt kan het zijn dat een onderzoek en discussie daarover gaat.

Nu online, doe ook mee!

50 plus opinie panel

Het panel bestaat momenteel uit meer dan 1600 deelnemers en de samenstelling hiervan is via deze grafieken te bekijken. Wij willen u uitnodigen om ook lid van het panel te worden en actief aan discussies deel te nemen. Sommige onderzoeksresultaten worden als persbericht verzonden. En wat is nou leuker dan samen nieuws te maken!

Enjoy 😉

50 plus opinie panel