75 jaar Vrijheid bij Veluws Zandsculpturenfestijn nog te zien tot eind

Zandsculpturen, expositie miniaturen
Zandsculpturen, expositie miniaturen

Tot en met eind december toont ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn zandbeelden in het teken van ‘75 Jaar Vrijheid’.

Zandsculpturen Pearl Harbour
Zandsculpturen Pearl Harbour

Tip


Tijdens je bezoek is het ook een aanrader om de expositie met de handgemaakte miniaturen te bezoeken. In tegenstelling tot de indrukwekkende zandsculpturen van de Slag om Arnhem en Pearl Harbor (maar liefst 11 meter lang en bijna 5 meter hoog!), maak je hier kennis met een wereld in het klein. Van gebouwen en straten van zand tot figuurtjes die perfect in hun omgeving opgaan, alles is zeer realistisch en gedetailleerd nagemaakt op een schaal van 1:5. Eén ding is zeker, je blijft kijken en ontdekt steeds weer wat nieuws!



Vaderlandse geschiedenis

Onlangs maakt ’t Veluws Zandsculpturenfestijn bekend dat onze ‘Vaderlandsche geschiedenis’ het thema voor komend jaar wordt. Daarom is er tijdens de winterse dagen (16 november – 11 december) een carver aanwezig die alvast een prachtig zandbeeld gaat maken zodat je alvast ervaart wat je volgend jaar kunt verwachten.

Prijs & openingstijden

’t Veluws Zandsculpturen is tot en met 30 december 2021 van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot en met 17.30 uur geopend. Op zondag is het park gesloten. Van 16 november tot en met 11 december is het park aangekleed in winterse sferen en kun je verschillende kramen met inspirerende producten bezoeken.

Het is aan te raden om je tickets via de website www.zandsculpturen.nl te reserveren. Je bent welkom zonder een coronapas, alleen in de horeca binnen is dit wel verplicht!

De toegangsprijzen bedragen:

– 0 t/m 5 jaar: gratis

– 6 t/m 12 jaar: € 5,00

– 13 jaar en ouder: € 10,00

Artikel links