Abonnementenopzeggen.nl

Magazine  »  Internet & computers (460 artikelen)  »  Zoeken op internet (104 artikelen)

Zoekt u informatie over het opzeggen van een abonnement? Abonnementen opzeggen. verstrekt opmaat gemaakte opzegbrieven plus adressen voor honderdtallen telefoonabonnementen, kranten, internetproviders, verzekeringen, loterijen en goede doelen. Naam invullen, uitprinten, klaar. Een herinneringsmail laten sturen per abonnement kan ook. Hiervoor hoef je alleen een e-mailadres in te vullen; registratie is niet nodig. Een aanrader.

Dit jaar zijn er in totaal 498506 opzegbrieven gedownload.

In de media

Spits :


Opzeggen van contracten en abonnementenEen handig hulpmiddel om af te komen van lopende contracten en zogenaamde stilzwijgende abonnementen is de site abonnementenzeggen.nl. Hier kun je een kant-en-klare opzegbrief downloaden…

Hetnet :
Verzekering makkelijker op te zeggen…Abonnementen opzeggen. Deze website verstrekt voorbeeldbrieven voor tientallen telefoonabonnementen, kranten, internetproviders, verzekeringen, loterijen en goede doelen. Naam invullen, uitprinten, klaar. Een herinneringsmail laten sturen per abonnement kan ook. Hiervoor hoef je alleen een e-mailadres in te vullen; registratie is niet nodig. Een aanrader.

AD :
Tien tips om geld te besparen…Een goed geheugensteuntje ter herinnering aan deze termijn is een website als www.abonnementenopzeggen.nl waar het mogelijk is om een automatische opzegherinnering te ontvangen voor elk denkbaar abonnement. Ook zijn op de site gratis online opzegbrieven te downloaden.

Neem zelf eens een kijkje!Artikel links