Alstublieft, gratis beter horen

Wist u dat uw zorgverzekeraar hoortoestellen niet meer volledig vergoedt? Sinds 1 januari 2013 betaalt u een eigen bijdrage van 25%. Tóch kunt u in aanmerking komen voor een geheel gratis hoortoestel. Inclusief jarenlange garantie en kwaliteitsservice. Kwalitatief hoogwaardige hoorzorg hoeft namelijk niet duur te zijn.


Advertisement

Een hoortoestel kan de kwaliteit van uw leven aanzienlijk verhogen. Toch wachten veel mensen te lang met de aanschaf ervan. Ze nemen gehoorverlies voor lief, schamen zich of denken dat zo’n apparaatje goed zichtbaar is. In Nederland hebben ruim 1,3 miljoen mensen last van gehoorverlies. Een behoorlijk groot aantal dus. Bovendien zijn hoortoestellen tegenwoordig zo klein, dat ze haast onzichtbaar zijn.

Uw eigen bijdrage volledig betaald
Specsavers betaalt tot 1 juli 2013 uw volledige eigen bijdrage van 25%. Dit is inclusief vijf jaar garantie, hoogwaardige nazorg en oorstukjes. Uw zorgverzekeraar vergoedt de overige 75%, afhankelijk van het bedrag dat u al eerder van uw wettelijk verplicht eigen riscio hebt betaald. Zelfs de beste hoortoestellen kunnen hierdoor gratis zijn.

Gediplomeerde audiciens
Het klinkt zo vanzelfsprekend: uw hoormeting en persoonlijk advies worden uitgevoerd en gegeven door een gediplomeerde audicien. Onderzoek van de Consumentenbond en de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden toont echter aan dat niet alle audiciens op de markt daartoe gediplomeerd zijn. Specsavers vindt gehoor iets om zéér zuinig op te zijn en laat hoortesten enkel uitvoeren door gediplomeerde audiciens.

Kwaliteit gewaarborgd
De audiciens van Specsavers zijn StAr-geregistreerd. Ook het bedrijf zelf is StAr- en ISO-gecertificeerd. De Stichting Audicienregister (StAr) bewaakt de kwaliteit van de vakopleiding tot audicien en zorgt voor de juiste bij- en nascholing. Daarnaast controleert de stichting op de kwaliteitsmaatstaven voor dienstverlening en bedrijfsinrichting.

Hoogwaardige service en nazorg
Naast een gratis hoortoestel en een vrijblijvende kosteloze hoormeting, biedt Specsavers hoogwaardige service en nazorg. Mocht u een hoortoestel nodig hebben, dan krijgt u een volledig op uw persoonlijke situatie afgestemd toestel mee. Dit hoortoestel is inclusief een proefperiode en vijf jaar hoogwaardige hoorzorg. Ervaart u in die tijd problemen? Dan kunt u altijd een afspraak maken met uw audicien.

Gratis hoortest
Is u wel eens gezegd dat uw televisie zo hard aan staat? Hebt u moeite om een telefoongesprek te voeren? Of om een gesprek in een groep mensen te volgen? Wacht dan niet te lang met het doen van een hoormeting. Bij Specsavers kunt u te allen tijde een gratis, geheel vrijblijvende hoortest laten doen. Een uitgebreide hoortest duurt circa twintig minuten. Aan de hand hiervan geeft uw audicien u een persoonlijk advies.