ANBO heropent haar speciale telefoonlijn voor een praatje of info over

Om oudere mensen in de tweede coronagolf te steunen en een hart onder de riem te steken te steken, heeft ANBO haar speciale telefoonlijn heropend. Iedereen die vragen heeft over het coronavirus of graag een praatje wil maken, kan op werkdagen bellen met telefoonnummer: 0348 – 46 66 66.

Liane den Haan, directeur-bestuurder van ANBO: “In de eerste coronagolf belden meer dan zevenduizend ouderen naar onze speciale telefoonlijn. Veel van hen vertelden dat ze niet of nauwelijks contact hadden met anderen en zich daardoor alleen voelden. Ik snap dus heel goed dat veel mensen zich daar nu weer zorgen om maken.”

ANBO biedt steun
Liane den Haan: “Uit onze peiling kwam naar voren dat driekwart van de ouderen verwacht dat de coronacrisis nog lang zal duren. Daarom hebben we onze corona telefoonlijn weer geopend. Zodat we mensen met informatie en met een praatje zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.”

Voor informatie en om praatje te maken
Ouderen die een vraag hebben, even hun hart willen luchten of een praatje willen maken, kunnen de speciale telefoonlijn van ANBO bellen. We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar op telefoon 0348-46 66 66. En als mensen dat willen, belt iemand van ANBO hem/haar daarna nog regelmatig om even gezellig bij te praten.

Artikel links
 ANBO

Scroll to Top