Andr van Duin presenteert de hoogtepunten van de Vrijthofconcerten #2

André Rieu Productions/Piece of Magic Entertainment
André Rieu Productions/Piece of Magic Entertainment

Het is stil op het Vrijthof. Voor het eerst sinds 2005 zijn er geen Vrijthofconcerten plaats. Daarom komt André Rieu zelf naar zijn vele fans. Vanaf 20 augustus kunnen ze in de bioscoop genieten van ”Maastricht: Verbonden door Muziek.” Met als presentator André van Duin.

Elke zomer presenteert André Rieu, de Koning van de Wals, een serie openluchtconcerten in zijn geboortestad Maastricht. Met meer dan 150.000 fans die van over de hele wereld samenkomen om hem en zijn Johann Strauss Orkest te zien optreden, is het een waar hoogtepunt . Maar dit jaar is alls anders.

Spectaculair Bioscoop Evenement
André Maastricht komt nu met een spectaculair bioscoop evenement.
André Rieu: “Mijn Johann Strauss Orkest en ik zijn heel trots dat wij sinds 2005 meer dan een miljoen bezoekers van over de hele wereld hebben mogen ontvangen in mijn prachtige geboortestad Maastricht.
Dit jaar worden al onze levens geraakt door COVID-19 en onze eerste zorg is een ieders veiligheid en gezondheid. Maar ook nu we dit jaar niet LIVE bij elkaar kunnen zijn- moet er toch gevierd worden!
Ik ben dan ook heel blij en trots om onze mooiste Maastricht momenten met jullie te delen in bioscopen over de hele wereld!

Presentator André van Duin
Presentator André van Duin kijkt terug op de meest indrukwekkende momenten uit de Maastricht concerten van de afgelopen 15 jaar. Hij neemt samen met André Rieu plaats in het midden van het Vrijthof, voor een exclusief interview met de Maestro. Ze hebben het over het effect van de pandemie, hoe André Rieu de quarantaine heeft ervaren en ook wat dit heeft betekend voor hem als vader en als grootvader.
André van Duin: “Wat een feest om met André Rieu en zijn orkest mee te deinen in de bioscoop bij jou in de buurt. Ik ben al vaak op het Vrijthof geweest en heb zelf gezien hoe André met zijn muziek het publiek in extase weet te brengen. Die blijheid en gezellige sfeer zal ook zeker op het witte doek voelbaar zijn. Ik sluit dan ook niet uit, dat er regelmatig in de gangpaden een dansje gemaakt zal worden.”

André Rieu: Verbonden door Muziek is vanaf 20 augustus, gedurende twee weken in bioscopen door heel Nederland te zien. Vind een bioscoop bij jou in de buurt op

Over André Rieu
Bekend om zijn energieke en feestelijke live optredens en met meer dan 40 miljoen verkochte platen en DVD’s wereldwijd, is André een van de grootste artiesten in de klassieke popmuziek en verschijnt hij consequent op de internationale lijst van meest succesvolle tourende artiesten. Zijn Johann Strauss Orkest, met niet minder dan 60 muzikanten, begon in 1987 en zijn spectaculaire live shows hebben hem over de afgelopen 30 jaar honderdduizenden fans over de hele wereld opgeleverd.

Over Piece of Magic Entertainment
Piece of Magic Entertainment is een in 2017 gevestigde internationale distributie maatschappij, die een breed scala aan hoogstaande films en events wereldwijd in de bioscoop uitbrengt. Het bedrijf biedt unieke content, variërend van uiteenlopende documentaires tot concert ervaringen van wereldklasse, binnen een bioscoopnetwerk van duizenden doeken in meer dan 90 landen.Artikel links