Arjan Kleton cocktail professional komt met eigen cabaretshow #2

Als barman staat hij bekend om zijn superlekkere cocktails. In 2015 won hij de Publieksprijs op het International Comedy Festival Rotterdam. Vanaf 27 september tot mei 2020 treedt Arjan Kleton op met zijn eigen cabaretshow: Met de fles grootgebracht.

Arjan Kleton is gedoopt achter de toog en met de fles groot gebracht. Hij is een echte barman, een cocktail profesional, leeft in de kroeg en heeft legio verhalen op sterk water staan.

Arjan Kleton cabaretier
Cabaretier danwel comedian worden stond al jaren op zijn bucketlist. Niet zonder succes ging hij het avontuur aan. Hij won de Publieksprijs op het International Comedy Festival Rotterdam in 2015 en stond in de finale van meerdere cabaretfestivals.
Op 5 April j.l. begon Arjan met de try-outs voor zijn eerste avondvullende voorstelling ‘Met de fles groot gebracht’. Vanaf 27 September tot mei 2020 treedt hij op in theaters door heel Nederland.

In de zomer maakt hij cocktails
In de zomerperiode werkt Arjan nog regelmatig in een cocktailbar. Ookgeeft hij training en adviezen omtrent bartending en cocktails aan horeca personeel en ondernemers.
Als straks het theaterseizoen weer begint kan deze horecatijger het ook niet laten. Na iedere voorstelling in de foyer van het theater shaket Arjan cocktails voor het publiek!

Over “Met de fles groot gebracht’

Als je tijdens een goede avond doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan. Arjan Kleton is die barman.
De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet. De barman die elk weekend aan zijn vrienden staat uit te leggen dat ze niet tot “na sluit” mogen blijven hangen omdat ze hem kennen.
De barman die gedoopt werd achter de toog en met de fles werd groot gebracht. De barman die leeft in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en zich niet graag in een hokje laat stoppen, want aan de bar is iedereen gelijk.
En die barman heeft jouw grootste geheim gehoord…
Maar weet jij het zelf nog?

Artikel links