Ben Cramer zingt nieuwe kerstsingle vanuit liefdesnest Bed-in

Liefde, warmte en genegenheid. Daaraan hebben we in deze kersttijd meer behoefte dan ooit. Maar helaas, door de strenge lockdown houden we afstand van elkaar. De remedie? Het Liefdesvaccin van Geert Kimpen en Michelle Shanti. Vandaag, kruipt Ben Cramer onder de lakens om zijn nieuwe kerstsingle te presenteren.

De zanger ligt niet in zijn eigen bed, maar in een groot, rond liefdesnest in een Amsterdams huis van glas. Hij steunt hiermee de Bed-In die daar van 18 tot en met 22 december wordt gehouden. Het doel is om zoveel mogelijk kleine hartepresentjes en gedichten in te zamelen.”Ik juich dit idee erg toe”, aldus Ben Cramer. “Iedereen heeft last van de crisis en zeker de minder bedeelden. Liefde voor elkaar is nu onze houvast”.

Uri Geller
Initiatiefnemers zijn schrijvers Geert Kimpen en Michelle Shanti. Zij vragen hiermee aandacht voor de tweedeling die is ontstaan in de maatschappij door de coronacrisis en willen liefde verspreiden in deze moeilijke tijd. Tijdens de Bed-In ontvangt het schrijverskoppel fysiek en online meerdere Bekende Nederlanders, waaronder Giel Beelen, Eddy Terstall, Ben Cramer, Patty Harpenau en mentalist Ramana, winnaar van televisieshow De Nieuwe Uri Geller.

Oproep
De Bed-In is een oproep voor meer liefde in de samenleving tijdens de eenzame coronatijd en vindt van 18 tot en met 22 december plaats in het Mandelahuisje. Het is niet toegestaan om zonder uitnodiging naar de locatie te komen. De actie is online te volgen via: https://www.facebook.com/kiesvoorliefde.

Geert Kimpen en Michelle Shanti schreven op basis van eeuwenoude kennis uit India, China en Egypte een boek, Het Liefdesvaccin, over hoe je met liefde je immuunsysteem versterkt.

Artikel links