Bierwandelingen bedacht door de initiatiefnemer van Zwarte Cross

De hele wereld is vanaf vandaag een oergezellige kroeg in beweging. Achterhoeks cannabisbier ‘De Groene Buizerd‘ gaat vanaf dit weekend (09-12-2022) echt compleet groen met het lopend café. Je hebt de keuze uit vier routes.

De startpunten voor de vier routes zijn:
• Uitspanning ‘t Peeske in Beek,
• Het Wapen van Heeckeren in Hummelo,
• De Heikamp in Ruurlo
•Berenschot’s Watermolen in Winterswijk.

Happy Buddah
Volgens de ogranisatie achter Zwarte Cross keer je na het wandelen terug als een happy buddah. Door in de natuur te wandelen ontspan je en maak je het gelukshormoon serotonine aan. Hierdoor ga je positiever denken!
Combineer dit met het drinken van het geestverrijkende
Groene Buizerd bier Voeg daaraan toe een leuk stel mensen. En je zult merken dat je terugkeert als een happy Buddha.

Gezellig
Met vrienden in een café zitten en bier drinken is niet per sé gezond, maar wel erg gezellig. In de buitenlucht bewegen is goed voor lichaam en geest en je kunt mooie plekken ontdekken. Alleen maakt het wel dorstig. Waarom combineren we die twee niet?
Al wandelend bierelieren in de Achterhoekse jungle. Dorstige avonturiers kunnen nu bij een aantal Nederlandse cafés een knapzak koude

Groene Buizerds en een bijbehorende routekaart ophalen. Go green en sluit je aan: verzamel vrienden en vriendinnen en trek er met de Groene Buizerd knapzak op uit.

Bereikbaar met OV
De creatieve breinen achter de Groene Buizerd hebben een aantal wandelingen uitgestippeld. Van en naar een officiële Groene Buizerd drinkplaats door de mooiste natuurgebieden van Nederland.
De routes lopen dwars door de Achterhoekse jungle, maar zijn altijd bereikbaar met het OV, zodat je nooit met bier op achter het stuur hoeft te stappen. De bierwandelingen hebben verschillende lengtes. Je kunt lekker actief 2 uur doorzakken door een route van 7 kilometer te lopen of even snel een wandelend drankje doen na werk en na een uurtje weer thuis zijn.
De kosten zijn € 5,- per deelnemer. Hiervoor krijg je een routekaart en een Groene Buizerd knapzak mee met 2 flessen Groene Buizerd 0,33L om onderweg op een mooi tussenpunt op te drinken.

Wil jij dit weekend of ergens de komende maanden gezellig bier drinken met vrienden en vriendinnen, niet onderuitgezakt op een stoel, maar actief wandelend door het groen en in de frisse buitenlucht? Check dan de website van Groene Buizerd voor alle routes en verkooppunten.


Artikel links