Bondgirl Tanya Roberts ten onrechte dood verklaard

De Amerikaanse bondgirl Tanya Roberts (65) is toch niet overleden. Afgelopen weekend werd de actrice ten onrechte dood verklaard. Enige tijd nadat haar vertegenwoordiger Mike Pingel zondag in een persbericht meldde dat Roberts overleden was, trok hij deze verklaring weer in. Ze ligt echter nog in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Hoe kon dit gebeuren? Op kerstavond verloor Roberts plotseling haar bewustzijn tijdens het uitlaten van haar hond. Sindsdien ligt ze in slechte toestand in het ziekenhuis. Haar partner Lance O’Brien hoorde afgelopen weekend van een medewerker in het ziekenhuis dat ze spoedig zou komen te overlijden. Toen hij vervolgens afscheid van haar nam, sloot Roberts haar ogen en dacht O’Brien dat ze was overleden. Zo vertelde hij aan entertainmentsite TMZ. Zonder eerst het medisch personeel te raadplegen, ging hij kapot van verdriet weg en meldde hij het nieuws aan woordvoerder Pingel die meteen een persbericht verzond.

Gisteren barstte hij live op televisie in tranen uit, tijdens een interview door het CBS-programma Inside Edition. Het ziekenhuis belde hem tijdens de uitzending op met de mededeling dat Roberts nog leeft.

Bron: TMZ