Chauffeur Gordon bekneld tussen automatisch sluitend hek en auto

Foto: still video Facebook Gordon Heuckeroth
Foto: still video Facebook Gordon Heuckeroth

De draaidag voor het trouwprogramma van Gordon liep gisteren dramatisch af. Zijn chauffeur en beveiliger Wouter kwam knel te zitten tussen het hek en de auto.

Doodskreet
Chauffeur Wouter probeerde de auto snel in z’n vooruit te zetten toen het hek sloot, maar dit ging mis. Gordon laat in een Facebookbericht weten: “Bij thuiskomst zette hij mij af en toen ging het mis…..mijn hek ging dicht en Wouter probeerde de auto snel in zn vooruit te zetten maar dit ging per ongeluk in zn achteruit. Hierdoor kwam hij bekneld te zitten tussen het hek en de auto. Hij werd letterlijk plat gedrukt door de enorme druk en schreeuwde het uit, een doodskreet die mij nog lang zal bijblijven.”

Engel op zijn schouder
Gordon sprong meteen over het hek en belde 112. Chauffeur Wouter heeft ‘slechts’ een gebroken schouder en schaafwond. Gordon: “Ik denk een engel op zijn schouder want pasgeleden, herinnerde ik mij, kwam een acteur in Hollywood om het leven in eenzelfde situatie.” Bij Gordon kwamen naar eigen zeggen alle traumatische gevoelens weer boven van zijn eigen ongeluk. Hij eindigt zijn bericht met: “Vier het leven mensen!”