Concertgebouworkest doet mee aan pilot publiekstesten

Het Koninklijk Concertgebouworkest geeft een live-concert in het kader van het programma Testen voor Toegang. Het concert onder leiding van Paavo Järvi vindt op 16 april om 20.00 uur plaats in Het Concertgebouw. Dit biedt plaats aan maximaal 425 toeschouwers op basis van het anderhalvemeterprotocol.

De landelijk georganiseerde reeks pilotconcerten en -evenementen maken deel uit van de aanpak om op een veilige manier gefaseerd de sector te heropenen.

Mozarts pianoconcert en Schumanns Derde symfonie
De Estse dirigent Paavo Järvi leidt het Concertgebouworkest in Mozarts Pianoconcert nr. 24, KV 491 met als debuterend solist Víkingur Ólafsson, gevolgd door Schumanns Derde symfonie, ‘Rheinische’.
Bezoekers van het concert dienen in bezit te zijn van een toegangskaart en een negatief coronatestresultaat dat niet ouder is dan 40 uur op het moment dat het concert begint.
Bezoekers kunnen uitsluitend op een aangewezen testlocatie vooraf kosteloos een sneltest ondergaan. Alle informatie hierover is te vinden op de website testen voor Toegang. In de zaal geldt anderhalve meter afstand tussen ieder huishouden.
De kaartverkoop voor dit concert start op donderdag 8 april om 10.00 uur via de site van het concertgebouworkest.
Artikel links