Crisiscasa koop een spaans vakantiewoning voor een crisisprijs

Crisiscasa: koop een spaans vakantiewoning voor een crisisprijs
Crisiscasa: koop een spaans vakantiewoning voor een crisisprijs

Crisiscasa.com is een Nederlands initiatief en biedt elke week een unieke Spaanse casa aan. Een crisiscasa staat maximaal 4 weken op crisiscasa hetgeen betekent dat er maximaal 4 casas op de site staan.

Deze Casa moet worden verkocht. Dit gebeurt meestal in opdracht van een bank.

De prijs van de Casa is zeer laag, vaak meer dan 40% korting tov de marktprijs, om een snelle verkoop te bewerkstelligen.

Voordat een Casa aangeboden wordt, heeft Crisiscasa.com de historie gecontroleerd, alle documenten nagekeken en zich ervan verzekerd dat niets een snelle verkoop in de weg staat.

Potentiële kopers moeten zo spoedig mogelijk naar Spanje afreizen om de Casa te bezichtigen. Crisiscasa.com laat maximaal 5 gegadigden toe per geadverteerde woning. Als potentiële koper kunt u uw wensen het beste kenbaar maken door in Spanje met Marcel Palm te bellen (+34 64 78 78 906 begin_of_the_skype_highlighting +34 64 78 78 906 end_of_the_skype_highlighting) aangezien hij de woningen zelf heeft opgenomen en het meeste weet van de aangeboden crisiscasas. U wordt in het Nederlands te woord gestaan.

Als u geïnteresseerd bent in een Crisiscasa moet u over eigen geld beschikken. Bij een Casa van een bank dient u over minimaal 20% van de geadverteerde prijs te beschikken en bij een particuliere verkoper kan dit oplopen tot 40%, afhankelijk van uw eigen situatie.

In alle gevallen dient u in Spanje rekening te houden met de zogenaamde kosten koper die ca.10% van de koopsom bedragen.

Crisiscasa.com staat u in het hele traject bij met Nederlandstalige adviseurs.