D-Reizen biedt Thomas Cook Neckermann-reizigers optie voor herboeken

D-Reizen Volendam
D-Reizen Volendam

Het zal je maar gebeuren. Maanden kijk je ernaaruit. Totdat opeens de hele vakantie niet doorgaat of afgebroken moet worden. In het ontstane gat van vertrouwen komt D-reizen te hulp.

D-Reizen Apeldoorn
D-Reizen Apeldoorn

Reizigers die een Thomas Cook & Neckermann reis hebben geboekt, kunnen hun reis herboeken bij het reisbureau. D-reizen en VakantieXperts maken hier reizigers op attent. Voor het herboeken is het belangrijk dat men naar een van de fysieke reisbureaus komt.

Fysiek reisbureau

Danja Lekkerkerk, woordvoerder van D-reizen en VakantieXperts licht toe: “Wij voelen mee met de reizigers die gedupeerd zijn en vinden het belangrijk hen hierover snel en duidelijk te informeren.
Wij nemen contact op met reizigers – op volgorde van vertrek – die via één van onze reisbureaus een Thomas Cook reis hebben geboekt. De reizigers die rechtstreeks een Neckermann-pakketreis hebben geboekt, zijn gedekt via de garanties van SGR.
Zij kunnen hun reis herboeken bij het reisbureau; belangrijk is wel dat dit een fysiek reisbureau is. Voor het herboeken zijn nodig:
• de boekingsbevestiging,
• het betalingsbewijs
• identiteitsbewijs.
Onze reisagenten van de 450 reisbureaus in het land – van zowel D-reizen als VakantieXperts – zitten klaar om de reizigers op een goede manier verder te helpen.”

Over D-reizen en VakantieXperts

D-reizen en VakantieXperts vormen samen de D-rt Groep. Klanten kunnen bij D-reizen en VakantieXperts terecht voor service & boekingen in 450 reisbureaus, via het gezamenlijke Customer Contact Center in Breda en via de websites D-reizen.nl en VX.nl. Het hoofdkantoor staat in Hoofddorp.

Meer informatie

Customer Care Center D-reizen en VakantieXperts: 088-5554999

Let op: dit geldt alleen voor boekingen via Neckermann.nl die niet bij Expedia* zijn ondergebracht.

Artikel links