De 50-Plusser staat nog midden in het leven.

Bent u een 50-plusser die nog midden in het leven staat? Die nog volop geniet, allerlei activiteiten onderneemt en openstaat voor nieuwe mogelijkheden? Bent u nieuwsgierig naar de laatste trends op het gebied van wonen, vakanties, koken, hobby’s, mode of zelfontplooiing?

Voor deze groep actieve 50-plussers in Oost-Nederland organiseert de fiv 50+ Beurs een groots opgezet evenement met volop plezier, entertainment en informatie. Van 21 tot en met 24 februari zal het Expo Center Hengelo in het teken staan van de levensgenieter.

Op de fiv-Beurs kunt u dagelijks genieten van live-optredens van gerenommeerde artiesten. Zo mogen wij Marianne Weber, Thomas Berge, Edsilia Rombley en Imca Marina verwelkomen. Topkoks verzorgen doorlopend kookdemonstraties. Als basis gebruiken zij verschillende Twentse Streekproducten. De bezoeker mag proeven en kan de basisingrediënten aanschaffen om thuis verder te genieten. U kunt door een mediterrane showtuin van 200 m² wandelen of genieten van een modeshow. Misschien wilt u wel meedoen aan één van de talloze workshops als salsa dansen, kaarsen maken of Nordic Walking.

Bovendien mag u dagelijks uw kleinkind (tot 12 jr) gratis meenemen en zorgt de beurs voor vermaak: schminken, ballonvouwen, grabbelton, disco-danswedstrijden, schatzoeken en nog veel meer.

Bezoek de website voor korting en de mogelijkheid tot gratis busvervoer!

Artikel links