De meesterwerken van PINK FLOYD

Magazine  »  Lifestyle (805 artikelen)  »  Lezen & muziek (285 artikelen)

_
___

Pink Floyd liefhebbers opgelet!

Pink Floyd, een van de beste bands ter wereld heeft al zijn originele studioalbums geremastered met unieke songs die nog nooit zijn uitgebracht. Dit onder de naam; WHY PINK FLOYD?

De legendarische band en nog steeds een van de meest succesvolle van de wereld heeft onlangs een overeenkomst afgesloten met EMI die onder meer hebben geleid tot dit unieke nieuwe project.. De super-deluxe box zal een feest zijn voor de toegewijde fans zodat men kan onderdompelen in nooit uitgebrachte tracks, gerestaureerde live concerten en en het legendarische The Dark Side Of The Moon op Wembley in 1974. Mis dit niet!

Vanaf 26 september j.l is dit absolute Pink Floyd meesterwerk verkrijgbaar.. Alle 14 studio albums zijn digitaal geremasterd door James Guthrie (co-producer van The Wall) en worden als ‘Discovery Editions’ uitgebracht in een digipak, ontworpen door de beroemde Pink Floyd huisontwerper Storm Thorgerson. De booklets bevatten alle teksten.

De 14 albums zijn ook gezamenlijk verkrijgbaar als de Pink Floyd Studio Catalogue Box Set. Als extra item wordt er een boekwerk van 60 pagina’s aan toegevoegd en er is tevens een prijsvoordeel.

De Experience Edition bevat een extra CD met daarop de nog nooit eerder uitgebrachte integrale liveuitvoering van The Dark Side Of The Moon, opgenomen Live At Wembley in 1974. Verpakt in digipak met speciaal booklet.

De overtreffende trap: 3 CD’s, 2 DVD’s en een Blu-ray disc met daarop een schat aan bijzondere Dark Side Of The Moon opnamen en beelden: De 5.1 Surround mix, live opnamen, concert fi lms, nog nooit eerder uitgebrachte demo’s en ga zo maar door. Verpakt in een grote box inclusief een boek met Jill Furmanovsky foto’s, extra Storm Thurgerson booklet, een art print, collector’s cards, tour ticket, backstage pas, sjaal, knikkers, onderzetters en meer. De heilige Dark Side Of The Moon graal voor Pink Floyd fans!

Ook zullen iPhone Apps verkrijgbaar zijn met daarin de muzikale erfenis van Pink Floyd

Op 7 november aanstaande volgt fase 2 van deze bijzondere releases!

Bezoek de vernieuwde website van Pink Floyd www.pinkfloyd.com of

Pink Floyd’s Facebook-pagina met al meer dan 11 miljoen volgelingen.

Artikel links