Disney on Ice 2015 viert zilveren jubileum

Disney's Frozen
Disney’s Frozen

Een feest voor jong en oud. Dat is ‘’Disney on Ice 2015”. Dit jaar vindt de show voor het 25e jaar plaats en wel van 23 t/m 30 december 2015 in Jaarbeurs Utrecht en RAI Amsterdam. Een impressie.

Kapitein Hask
Kapitein Hask

Dit jaar is het groot feest bij Disney on Ice. Voor maar liefst het 25e jaar brengen ze met kerst een compleet nieuwe show. Om dit zilveren jubileum te vieren komen tientallen kleine meisjes samen met hun ouders of grootouders naar het feest Met hun grote kinderogen kijken ze naar de wonderlijke wereld van Disney.

Wervelende openingsshow
Om het internationale karakter van Disney wellicht te benadrukken verzorgen schaatsers van allerlei nationaliteiten de wervelende openingsshow. Aan hun kleding maar vooral ook aan de muziek herken je Rusland, Thailand, China, Volendam, Met elkaar delen ze de kleuren blauw en wit als de kleuren van ijs en sneeuw.

Lion’s King
Met een komische act van Donald, Katrien, Mickey Mouse, Minnie Mouse en Goofy neemt Disney ons mee op reis, Zo bezoeken we de Afrikaanse Savannen met hun tromgeroffel aks de hartslag van het leven en exotische dieren uit de Lion’s King. .

Peter Pan
Disney zou zonder wijze levenslessen Disney niet zijn. Dat geldt ook voor het verhaal over Peter Pan. Hij kan echt vliegen en is daarin niet de enige. Zolang je maar in sprookjes blijft geloven, bestaan ze echt.
Hij leert ons om nooit dat deel in jezelf te vergeten dat nooit volwassen mag worden. Alleen dan kun je volop genieten van de wereld om je heen. Tenminste als je mensen als Kapitein Haak weet te verslaan.

Kleine Zeemeermin
Walt Disney neemt ons ook mee naar de wonderlijke wereld onder water tijdens het sprookje over de Kleine Zeemeermin
. Vissen, Schelpen, Kwallen, maken deze scenes tot een sprookje om volop van te genieten. Zowel door volwassenen als door kinderen.

Disney’s Frozen
Uiteraard ontbreekt ook Disney’s Frozen niet, Beloond met de Academy A
ward ® behoort hij tot de meest succesvolle animatiefilms allertijden. Ook dit sprookje bevat een boodschap: “Je kunt niet trouwen met iemand die je pas kent.”

Vrolijk muziek, bekende personages en onvergetelijke momenten maken Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration tot een feest om nog lang van na te genieten.

Doen!

Londen
Londen

Peter Pan
Peter Pan

Artikel links