Doe mee en maak kans op een weekend rijden in de Ford B-MAX

De Ford B-MAX is ideaal voor een weekendje weg met vrienden of familie. Wil je kans maken op een weekend rijden in de Ford B-MAX? Doe dan mee met de prijsvraag. Het enige wat je hoeft te doen, is antwoord te geven op onderstaande vraag.

Vraag
De Ford B-MAX helpt u om botsingen in langzaam rijdend verkeer te voorkomen door, indien nodig, automatisch voor u te remmen. Hoe heet dit systeem?

Hint: Kijk op de website van Ford http://www.ford.nl/bmax om het antwoord te vinden.

Deze prijsvraag is geldig van 24 november tot en met 22 december 2012.

Mijn antwoord

Voornaam
Achternaam
Adres
Plaats
E-mailadres
Telefoonnummer
   * Alleen de gegevens van de winnaar worden met Ford gedeeld

Ford B-Max

De nieuwe Ford B-MAXDe nieuwe Ford B-Max is uniek: het is een ruime maar zuinige auto die goed presteert. Hoewel het een compacte auto betreft, heeft u door het ingenieuze portierontwerp een instapopening van maar liefst 1,5 meter breed die toegang geeft tot een ruim en comfortabel interieur. Uit de crashtest blijkt bovendien dat de auto zeer veilig is: de volle vijf sterren. Behalve een uniek design beschikt de B-MAX ook over een groot aantal intelligente technologieën die het rijden comfortabeler, leuker en efficiënter maken. De 1.0-liter EcoBoost benzinemotor, onlangs uitgeroepen tot “Engine of the Year”, levert hetzelfde vermogen als een conventionele 1.6-liter benzinemotor, maar met het beste rendement in zijn klasse.