Echt Afvallen Doe Je Zo

Na het succes van haar eerste boek “Andere Gezonde Voeding” ligt het nieuwe boek van diëtist/diabetesverpleegkundige Harriët Verkoelen “Echt afvallen doe je zo. Meer Andere gezonde voeding. Minder Koolhydraten” vanaf 3 december 2012 in de winkel. In haar nieuwe boek legt Verkoelen uit waarom we een koolhydraatarme voedingsstijl zouden moeten naleven en hoe koolhydraten de boosdoeners zijn van het vet rond de buikstreek. Het boek bevat 40 recepten van topkok Steven Fontein en een aantal bakrecepten, waaronder koolhydraatarme cupcakes. “Echt Afvallen Doe Je Zo” is verkrijgbaar bij de boekhandel en op www.harrietverkoelen.nl.

echt afvallen doe je zo

Minder koolhydraten, wel lekker eten


Echt Afvallen Doe Je Zo bevat tips over mager worden zonder mager eten, over de zegeningen van BiFi-worstjes en het ontbijt van vrachtwagenchauffeurs. Ook wordt het geheim van boter, kaas en eieren ontrafelt. Topkok Steven Fontein, bekend van het programma Topkok van Talpa, laat met praktische recepten zien dat er met een minimum aan koolhydraten wel degelijk lekker gegeten kan worden. Teunie van Middelkoop doet dat met haar bakrecepten. Harriët geeft voorbeelden van handige dagmenu’s om te laten zien hoe koolhydraten in de voeding beperkt kunnen worden. “Dit boek is voor iedereen die een gezondere levensstijl wil aanleren, en vooral ook mensen die er geen grammetje vanaf krijgen, wat ze ook proberen. Ook mensen die door een beperking weinig kunnen bewegen, leer ik hoe zij met de juiste voedingskeuze toch kunnen afvallen,” aldus Harriët Verkoelen. Echt Afvallen Doe je Zo is in het bijzonder geschikt voor mensen met overgewicht en voor mensen met diabetes.

Over Harriët Verkoelen
Harriët Verkoelen (1963) heeft 25 jaar ervaring als diëtist en diabetesverpleegkundige. Haar eerste boek, Andere gezonde voeding. Lage bloedglucosewaarden, hoge vetverbranding (2009), kreeg zoveel enthousiaste reacties dat een tweede boek gericht op een breder publiek niet kon uitblijven. Zij heeft duizenden mensen begeleid naar een gezondere levensstijl waaronder diabetici die minder medicijnen willen gebruiken. Zowel in haar diëtistenpraktijk Prima Vita als online geeft zij voedingsadviezen. Haar voedingsinzichten haalden eerder EditieNL, Vrouw Magazine, AD, Het Financiële Dagblad, Metro, Vrouw.nl, Beau Monde, De Gelderlander en tal van andere media. www.harrietverkoelen.nl

Echt Afvallen Doe Je Zo van Harriët Verkoelen bedraagt € 17,95. ISBN-nummer 978-90-9027243-6.