Edsilia Rombley druk met haar boek Huggybird en de magische toverballe

Heb je nog jonge kleinkinderen dan is Huggybird een geweldige leestip! In de afgelopen weken is Edsilia druk in de weer geweest met het nieuwste Huggybird boek. Het bedenken van het onderwerp, de synopsis, het schrijven van de teksten en het meebepalen en aansturen van alle tekeningen.

huggybird

Onderwerp


Voor Edsilia was het snel duidelijk dat in het boek kleuren, snoep en toverballen een rol zouden spelen. Speels en dichtbij de belevingswereld van kinderen. De verhaallijn heeft één duidelijke boodschap: wees blij met wie je bent en wat je doet!

Synopsis

Huggybird en de magische toverballen
Huggybird is druk bezig met een grote schoonmaak van zijn slaapkamer als hij plotseling geluiden hoort uit zijn droomkist. Wanneer hij de kist opendoet ziet hij een enorme pot met toverballen. Er hang een briefje aan de pot. Hij leest: “Heerlijke toverballen! Niet aankomen!” Stiekem neemt hij toch een toverbal.

Maar als de toverbal van kleur verandert, verandert Huggybird ook en wordt hij een ander dier. Tijdens zijn veranderingen ontmoet hij nieuwe vrienden om mee te spelen. Samen hebben ze enorm veel plezier. Tot het moment dat Huggybird weer graag zichzelf wil zijn. Er is alleen één probleem, alle toverballen zijn verdwenen. Zal het Huggybird ooit nog lukken om weer zichzelf te worden?

Verkrijgbaar
Hoet boek is vanaf half oktober verkrijgbaar via www.huggybird.nl.