Een tweede huis nu of nooit thema van IMMO Second Home

Magazine  »  Wonen & interieur (137 artikelen)  »  Wonen in het buitenland (58 artikelen)

‘Een tweede huis nu of nooit’ is het thema van de 29e editie van de beurs IMMO Second Home op 3 en 4 september in Expo Houten. De economie trekt langzaam aan en er zit positieve beweging in de tweede-woningmarkt. Honderdduizenden vakantiewoningen in de bossen, de bergen, aan het strand of in de stad wachten op nieuwe enthousiaste eigenaren die van hun tweede huis een echt thuis willen maken. Voor geïnteresseerden in een tweede woning is nú het perfecte moment om te kopen, mede door de hoge kortingen van soms wel dertig tot veertig procent. De onderhandelingspositie van de koper is beter dan ooit!

immo second home beurs Expo Houten

Spanje, Oostenrijk, Frankrijk en Italië blijven de populairste landen voor een tweede woning. Duitsland staat ook hoog genoteerd met prachtige en betaalbare woningen op de mooiste en meest romantische plekjes. Op IMMO Second Home, waar makelaars en projectontwikkelaars duizenden woningen aanbieden, is ook kennis te maken met vastgoed uit onder andere Florida, Zuid-Afrika, Portugal, Kroatië, Griekenland en België. Zekerheden als het goed geregelde eigendomsrecht en vaak hoge, gegarandeerde rendementen spelen vaak een beslissende rol bij potentiële kopers.

Op zaterdag 3 en zondag 4 september 2011 presenteert een selecte groep makelaars en projectontwikkelaars een aanbod van villa’s, appartementen, boerderijtjes, kastelen, chalets etc. uit meer dan vijftien landen. De woningen en projecten worden aantrekkelijk gepresenteerd met foto- en videopresentaties en maquettes. Maar het is natuurlijk nog leuker om ter plekke te gaan kijken!

Openingstijden: zaterdag 3 en zondag 4 september van 10.30 en 17.00 uur.
Route: Expo Houten ligt aan de A27, tussen Breda en Utrecht en is makkelijk te bereiken via afrit 29.
De toegang en het parkeren zijn gratis.
Voor meer informatie en een gratis entreebewijs, kijk op www.IMMObeurs.nl
Artikel links