Eyjafjallajkull complot

Eyjafjallajökull complot

_
  Politiek (67)

_
_

Alvorens u vol van goed vertrouwen uit zult roepen, “Ben je gek man, dat doet toch niemand”, zou ik u toch willen adviseren….


dit even uit te stellen. Ik heb uit zeer betrouwbare bronnen het volgende vernomen.

Ik acht u volledig op de hoogte van de frustratie onder de IJslandse bevolking toen bekend werd, dat diverse West Europese landen hun inleg terug wilden hebben uit de failliete boekhouding van de IceSave bank.

Dan mag men toch behoedzaam veronderstellen, dat regering en bevolking een wraakaktie volkomen acceptabel zullen vinden.

Is het bijvoorbeeld dan niet opmerkelijk, dat men Nederland geen strooimiddelen wilde leveren tijdens de uitzonderlijk gladde wegomstandigheden afgelopen winter.

Er werd hierdoor uitsluitend op hoofdwegen gestrooid. En dat, terwijl IJsland over voldoende as beschikt. Werkt ook uitstekend, want mijn grootouders gingen bij gladheid met de asla (uit het fornuis) naar buiten om valpartijen te voorkomen.

Nu we de as niet meer nodig hebben, komt het ineens met tonnen uit de lucht, waardoor onze economie opnieuw bedreigt wordt. Wij en diverse landen met ons, kunnen niet meer vliegen. Het erge is, dat we niet weten hoe lang dit nog kan duren. Als je naar de fotos kijkt en de berichtgeving volgt, kan het nog een tijdje doorgaan ook.

De wolk hangt nu bijna stationair boven de rijkere landen en ik heb gehoord dat niemand in IJsland een ventilator mag aanzetten, omdat elk windje hun plan in duigen kan gooien.

Ik kan natuurlijk niet met zekerheid zeggen of het waar is, maar mijn bronnen zijn zéér betrouwbaar, want ik spreek ze regelmatig in de kroeg. Ik heb bovendien diverse mails gelezen over dit onderwerp, maar die zijn helaas moeilijk leesbaar. Probeer de naam van de vulkaan maar een paar keer achter elkaar uit te spreken. Ik vraag me tenslotte af, of de naam Ice-save niet gewijzigd is in As-save.

Geplaatst door Centurion59
16 april 2010 13:05
241 keer bekeken.