FIV 50plus beurs – Een dagje uit vol inspiratie

FIV beurs
FIV beurs

Bent u een 50-plusser die nog midden in het leven staat? Die nog volop geniet, allerlei activiteiten onderneemt en openstaat voor nieuwe mogelijkheden? Bent u nieuwsgierig naar de laatste trends op het gebied van wonen, vakanties, koken, hobby’s, mode of zelfontplooiing?

Thomas Berge
Thomas Berge

Voor deze groep actieve 50-plussers in Oost-Nederland organiseert fiv 50+ beurs een groots opgezet evenement met volop plezier, entertainment en informatie. Hét bruisende evenement voor de ervaren levensgenieter waar van alles te doen en te beleven valt!

Geniet van de onderhoudende shows van onder andere Thomas Berge en Marianne Weber, interessante presentaties, leuke workshops en talrijke voordeeltjes. De vele standhouders laten u met tal van (nieuwe) producten kennis maken! Een dagje uit vol inspiratie!

Een speciaal voor Kleinkinderen gebouwd speelparadijs maakt het compleet! Gedurende de gehele beurs mag uw kleinkind gratis mee en zorgen wij in samenwerking met KidsCity Bornevoor vermaak met clowns, een ballenbak, een luchtkussen, schminktafels en nog veel meer!

Alle informatie en fikse entreekorting vindt u op www.fiv-beurs.nl en in de lokale Wegener huis-aan-huisMedia.

GENIET VAN HET LEVEN EN LAAT U VERRASSEN!
KOM NAAR DE FIV 50+ BEURS IN HET EXPO CENTRUM HENGELO!


Artikel links