Fotowedstrijd van Kunstlijn Haarlem

Fotowedstrijd Adem Kunst- Over morgen
Fotowedstrijd Adem Kunst- Over morgen

Hoe ziet het Haarlem van Over Morgen eruit. Dat is het thema van een boeiende facebook-fotowedstrijd van Kunstlijn Haarlem over hun thema van dit jaar “ De sluitingsdatum is 21 augustus.

Voor de tentoonstelling in Museum Haarlem zoekt de Kunstlijn via Facebook naar mooie foto’s waarop het Haarlem van Over Morgen te zien is. De Adem Kunst – Over Morgen verkiezing is geïnspireerd op de fotowedstrijd Adem Haarlem.

Het toekomstige Haarlem
Zowel gevestigde kunstenaars als aanstormend talent kunnen mee doen met deze verkiezing. We zoeken beeld van het toekomstige Haarlem. Bekeken met een vooruitziende blik. De winnende foto’s komen te hangen in Museum Haarlem tijdens de Kunstlijn. De nummer één van onze verkiezing komt als profielfoto op onze Facebookpagina.

Hoe doe je mee aan de fotowedstrjid?

Ga naar de Facebookpagina www.facebook.com/kunstlijn.haarlem en klik op het evenement van de Facebook Kunstlijn Adem Kunst – Over Morgen verkiezing en sluit je aan. Plaats de foto dan op de pagina van het evenement. Vertel kort waar en waarom je de foto hebt genomen. De sluitingsdatum van de verkiezing is zondag 21 augustus.

De regels voor de fotowedstrijd

* De inzendingen worden door een jury beoordeeld op kwaliteit, creativiteit en aansluiting bij het thema.
* Kunstenaars mogen overal vandaan komen, dus je hoeft niet per se uit Haarlem of omgeving afkomstig te zijn.
* De foto moet wel gemaakt zijn in Haarlem of directe omgeving.
* Inzendingen kan je uitsluitend via dit evenement op Facebook plaatsen.
* Sluitingsdatum is zondag 21 augustus 2016. Daarna gaan we in beraad en worden de winnaars bekend gemaakt.
* Om excessen te voorkomen mag je per persoon niet meer dan één foto insturen.
* De uiteindelijke keuze voor de winnaars van de Adem Kunst – Over Morgen verkiezing ligt bij ons / Kunstlijn
* Haarlem, maar uiteraard nemen we de hoeveelheid enthousiaste reacties in overweging.
* Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

De opening van de Adem Kunst – Over Morgen in Museum Haarlem
Op 4 november vindt de opening van de expositie ‘Adem Kunst – Over Morgen’ in Museum Haarlem plaats. Naast de Facebook fotowedstrijd is er in Museum Haarlem een expositie te zien met het Kunstlijn thema over Morgen.

De Kunstlijn
In het eerste weekend van november vindt de 31ste editie van de Kunstlijn plaats. Een bijzondere editie want de Kunstlijn heeft dit jaar de evenementenring gewonnen en is uitgeroepen tot beste evenement van Haarlem en omgeving.

Ruim 300 kunstenaars in Haarlem en omliggende gemeenten stellen hun deuren open voor het publiek. Kunstlijn 2016 zorgt voor een stad vol feestelijke openingen, verrassende exposities en bijzondere presentaties.

Meer informatie?
Neem een kijkje op de website www.kunstlijnhaarlem.nl of volg de kunstlijn op Facebook: www.facebook.com/kunstlijn.haarlemArtikel links