Gelderland levert je mooie streken

Gelderse Streken
Gelderse Streken

Aantrekkelijke najaarsarrangementen op nieuwe website www.geldersestreken.nl

Wie er dit najaar lekker een paar dagen tussenuit wil, ontkomt er niet aan te denken aan een van de toeristische regio’s in Gelderland. Bijvoorbeeld vanwege het wild eten in de Achterhoek of om te struinen door de bossen op de Veluwe, uit te waaien in Rivierenland, te shoppen in de stadsregio Arnhem-Nijmegen, cultuur te snuiven in de Hanzesteden. Dit najaar is dat namelijk extra aantrekkelijk. Onder het motto ‘Gelderland levert je mooie streken!’ presenteren de regio’s een scala aan verrassende hotelaanbiedingen. De bijzondere najaarsarrangementen zijn te vinden op de speciale website www.geldersestreken.nl en zijn er in veel gevallen direct boekbaar.

De Regionale Bureaus voor Toerisme in Gelderland en het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme hebben met financiële ondersteuning van de Provincie Gelderland het initiatief genomen om juist nu de vele gastvrije hotels in hun regio onder de aandacht te brengen. Het najaar is in Gelderland bij uitstek een periode om heerlijk te genieten van de fraaie natuur en vele culturele activiteiten. En zeg nu zelf, wie wil er niet “Lekker slapen voor een Gelders prijsje?”. De Achterhoek, de Veluwe, Rivierenland, de stadsregio Arnhem-Nijmegen en de Hanzesteden aan de IJssel hebben ieder zo hun eigen charme en nodigen je uit een keuze te maken uit de vele speciale hotelaanbiedingen.

Check de speciale hotelnajaarsaanbiedingen

Een prikkelende campagne verleidt Nederland dit najaar tot een meerdaags bezoek aan een van de Gelderse regio’s. Op een speelse en ondeugende manier is de komende maanden op straat, op televisie, radio en internet te zien en te horen hoe Gelderland je mooie streken levert. In alle gevallen is de boodschap: “Lekker slapen voor een Gelders prijsje? Ga naar Geldersestreken.nl en check de speciale hotelnajaarsaanbiedingen”. Verder maakt iedereen die zijn of haar e-mailadres achterlaat kans op leuke prijzen. Ga voor een eerste kennismaking alvast eens naar www.geldersestreken.nl en profiteer van de aanbiedingen. De actieperiode loopt van medio september tot en met medio december.

Artikel links