Genieten aan de Amstel op zomerterras van Carr #5

Amsterdam is deze zomer een terras rijker: Koninklijk Theater Carré opent vanaf deze week op een van de mooiste plekken van Amsterdam een groot terras op de Amstel. Gasten kunnen op het water genieten van een borrel, lunch of diner met een fantastisch uitzicht over de Amstel en zon tot in de late avond.

Met consumpties op het terras en de mogelijkheid om bij het afrekenen een extra donatie te doen hoopt Carré, dat al 132 jaar bekend staat als hét theater van Nederland, haar voortbestaan veilig te stellen. Dit gezien het feit dat het theater geen subsidie ontvangt en de inkomsten de afgelopen maanden zijn weggevallen. Het terras is op speciale pontons gebouwd op de Amstel tegenover het theater en is vanaf nu geopend voor iedereen.

Het Carré terras op de Amstel is coronaproof ingericht en biedt ruimte aan +/- 60 tafels en 250 stoelen.

Stadsstrand op de Amstel
Naast het terrasgedeelte is er op het terras op de Amstel een klein stadsstrand gecreëerd voor een extra zomerse sfeer met strandstoelen voor de liefhebber. Het strandgedeelte biedt ruimte voor 20 strandsets met 2 strandstoelen.

De menukaart van Carré terras op de Amstel bestaat uit kwalitatieve klassiekers, waarbij samen wordt gewerkt met lokale leveranciers. Het terras is van maandag t/m woensdag geopend van 11.00 – 20.00 uur en van donderdag t/m zondag van 11.00 – 22.00 uur. Alleen voor diner zijn reserveringen gewenst. Reserveren kan via Carre.nl. Het Carré terras op de Amstel is tot ongeveer eind september geopend.

De inrichting van het terras is financieel mogelijk gemaakt door Lensen Projectinrichters BV, De Eekhoorn Dutch Furniture, Smits Light & Sound, Kaja Interieurs, Heineken en het Carré Fonds.

Artikel links