God Bless Ozzy Osbourne 28 september in negen Path theaters

Lifestyle > Uitgaan & Cultuur

(798 artikelen)

Woensdag 28 september, 21.00 uur vertoont Pathé in negen bioscopen* eenmalig God Bless Ozzy Osbourne. De film, geproduceerd door zoon Jack Osbourne, brengt het leven van de Prince of Darkness pijnlijk eerlijk in beeld. Kaarten zijn nu te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen.

ozzy osbourne

Ozzy Osbourne, een van de grootste rocksterren, staat al vier decennia in de schijnwerpers. De donkere kant van de Prince of Darkness bleef echter altijd in de schaduw. Tot nu toe. God Bless Ozzy Osbourne is de eerste documentaire die de kijker een blik geeft in de complexe geest van het rockicoon. Ozzy groeide op in een arbeidersgezin in naoorlogs Engeland. Met een paar jeugdvrienden richtte hij Black Sabbath op, de eerste heavy-metalband. Als solist en superster, voortdurend twijfelend aan zichzelf, begon hij te drinken. Veertig jaar lang.

God Bless Ozzy Osbourne toont de hoogte- en dieptepunten van Ozzy’s leven. De overwinning van zijn alcoholverslaving beschouwt hij als zijn grootste verdienste. De muziekdocumentaire laat beelden zien van Ozzy’s recente tournees door Zuid-Amerika en Australië en archiefmateriaal van Black Sabbath. Aan het woord komen onder anderen familie en vrienden, Paul McCartney en Tommy Lee.

Officiële website Ozzy Osbourne, de film op Twitter en Facebook

Scroll to Top