Google Glass 28 mei te bekijken in Nederland

Google Glass is nu al de meest spraakmakende technologische innovatie van het jaar. Helaas is de ‘slimme bril’ pas eind 2014 beschikbaar in Europa. Reden voor vier enthousiaste ondernemers om Google Glass nu alvast naar Nederland te halen zodat geïnteresseerden de bril kunnen bekijken én uitproberen.

Het evenement ‘Google Glass Live Experience’ vindt plaats op 27 en 28 mei in de Oolderhof in Herten en is georganiseerd door het samenwerkingsverband dutchwork.tv. Tijdens deze dagen spreekt Tim Stevens, hoofdredacteur van de internationaal gezaghebbende technologische site engadget, over de mogelijkheden van Google Glass en laat hij het publiek kennismaken met de bril.

Met eigen ogen zien wat Glass kan.
Stevens is een van de 5000 Amerikanen die geselecteerd zijn door Google om de bril uit te proberen en te testen. Voor Remco de Vries, Mike van Rijswijk, Jessica van de Pasch en Math Teeuwen reden om te kijken of ze hem naar Nederland konden halen. “Voor ondernemers en andere geïnteresseerden is het geweldig als ze de bril nu al kunnen zien en kunnen nadenken over de mogelijkheden op de Nederlandse markt. Er zijn genoeg filmpjes te vinden over Glass maar het is natuurlijk veel inspirerende om live te zien wat je met Google Glass kunt doen”, vertelt Van de Pasch, die onlangs samen met Van Rijswijk TEDxRoermond organiseerde.

‘Geen zin om te wachten’
“Technologie, mensen en innovatie komen samen bij dutchwork.tv.”, beaamt ook Remco de Vries. “We zijn alle vier gepassioneerd als het gaat om vernieuwende ideeën en oplossingen toegankelijk maken voor het grote publiek. Dus waarom nog anderhalf jaar wachten, we halen die bril gewoon nu al naar Nederland. Op die manier krijgt iedereen de kans om met eigen ogen te zien wat Google Glass kan.”
Aanmelden voor Google Glass Live Experience
Op 27 mei is er een business dag voor bedrijven en op 28 mei is Tim Stevens mét zijn Google Glass te zien en te bekijken voor het grote publiek. Daarnaast zal Bernd Damme samen met dutchwork.tv een visie geven over wat het te wachten staat voor de Nederlandse markt. Aanmelden kan via www.dutchwork.tv/registration-google-glass