Grootbeeldfilm The Arctic vanaf 16 december in Museon-Omniversum

Vanaf 16 december een halfjaar in het Haagse Museon-Omniversum: de spectaculaire grootbeeldfilm The Arctic: Our Last Great Wilderness. Ontdek op het 840 m² grote koepelscherm een van de laatste gebieden op aarde die niet door de mens is aangetast.

Stel je een uitgestrekt, wild en magisch gebied voor in het uiterste noorden van Alaska – een streek waar je je kunt verbazen over een van de grootste natuurlijke spektakels ter wereld. The Arctic: Our Last Great Wilderness neemt je mee naar het land waar de Gwich’in stam ontelbare generaties heeft geleefd en waar de natuur sinds het begin der tijden zonder inmenging van de mens is geëvolueerd.

Reis mee
Reis mee met National Geographic-fotograaf Florian Schulz op zijn vijf jaar durende poging om de 200.000 sterke kudde kariboes te filmen tijdens hun tocht naar de Arctic National Wildlife Refuge, een van de grootste diermigraties op aarde.

The Arctic: Our Last Great Wilderness – met unieke intieme beelden van onder meer ijsberen en muskusossen, wolven, grizzlyberen en steenarenden – is een prachtige grootbeeldfilm die je onderdompelt in een wereld die maar weinigen tot nu toe echt hebben gezien. Op het 840 m² koepelscherm van Museon-Omniversum een onvergetelijke ervaring en tegelijk een oproep dit magische gebied te omarmen en beschermen.
Artikel links