Hans Klok voegt extra steden toe aan zijn tournee Hans Klok Friends

Voor de nieuwe show ”Hans Klok & Friends’ zijn al 10.000 kaarten verkocht, ,We hebben nu extra steden toegevoegd”, vertelt Hans. ,,Na Utrecht gaan we naar Zaandam, Apeldoorn, Zwolle, Maastricht, Den Bosch en Rotterdam. Op 15 juli gaat zijn voorstelling in première in Utrecht en is vervolgens tot en met 1 augustus in de Domstad te zien. ,

Hans Klok is supertrots op zijn mega tournee. Het is de eerste grote theaterproductie van de illusionist na Corona

Muziek, illusies, kostuums, choreografie
De voorbereidingen voor de show ‘Hans Klok & Friends’ zijn in volle gang. Choreografie, kostuums, muziek en illusies worden op elkaar afgestemd, vertelt Hans.
,,Het zijn intensieve weken. Ik train op dit moment dagelijks met mijn team. Het wordt een spectaculaire voorstelling. Naast mijn eigen acts zijn er een aantal gastartiesten te zien. Onder meer stunts op motoren en aan de trapeze. Het is echt een familievoorstelling voor het hele gezin.”

Bijzondere locatie
De locatie is extra bijzonder. ,,Er is een moderne theatertent gebouwd waarmee ik straks door het hele land reis. Deze tent is voorzien van comfortabele kuipstoelen.
Het publiek is al anderhalf uur voor aanvang welkom. Een DJ en foodtrucks maken de beleving compleet.” De massale belangstelling komt voor de artiest als een totale verrassing.
,,Natuurlijk hoopte ik er wel op”, vertelt hij. ,,Het is heerlijk dat dit nu gebeurt. Een artiest heeft zijn publiek nodig. Na maanden van stilstand is er nu eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel. We mogen weer. Het doek gaat weer open. Ik heb er ontzettend veel zin in.”

Tickets
Tickets voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via de website. Bezoekers hebben een geldig corona toegangsbewijs nodig. Alle praktische informatie is geplaatst op de website. Vanwege de grote vraag naar kaarten is snel reserveren raadzaam.

Tournee:

Utrecht – Griftpark: 15 juli tot en met 1 augustus

Zaandam – Parkeerterrein De Burcht: 7 augustus tot en met 15 augustus

Apeldoorn – terrein bij Omnisport: 21 augustus tot en met 29 augustus

Zwolle – Ijsselhallen: 4 september tot en met 12 september

Maastricht – Geusseltvelden: 18 september tot en met 26 september

Den Bosch – De Pettelaarse Schans: 2 oktober tot en met 10 oktober

Rotterdam – naast SS Rotterdam: 16 oktober tot en met 31 oktober
Artikel links