Het dagboek van twee 50 wereldreizigers

Bert en Janneke Dijkstra
Bert en Janneke Dijkstra

Bert en Janneke zijn beide 55+ en verzot op reizen. In 2002 en 2003 hebben ze een rondreis van 345 dagen over de wereld gemaakt.

  Samen hebben Bert en Janneke Dijkstra bijna alle continenten bezocht. Van lux reizen was geen spraken. Als backpackers hebben ze de continenten getrotseerd. Van hun ervaringen hebben ze een dagboek bijgehouden. Dit dagboek gaan wij van dag tot dag met u delen.

Wie zijn toch die twee reizigers? “Wij zijn beiden 55+ en verzot op reizen. Vooral het ontdekken van andere culturen, het ontmoeten van vele mensen uit verre landen, het opsnuiven van exotische luchtjes in exotische landen en het proeven van de vele bijzondere gerechten. Dit alles is er de oorzaak van dat wij elke keer na thuiskomst van een reis, meteen weer plannen maken voor een volgende trip.

Na elk jaar een ander land te hebben ontdekt, hebben we in 2002 en 2003, 345 dagen rondgereisd over de wereld. We hebben toen bijna alle continenten bezocht.

We wensen iedereen veel leesplezier met de verschillende verslagen en we hopen dat we meerdere (iets oudere) mensen  enthousiast hebben gemaakt om ook het avontuur tegemoet te gaan. Het is werkelijk de moeite waard, ervaringen die je je leven lang meeneemt. Mocht je vragen hebben of uitleg willen over hoe wij e.e.a. hebben georganiseerd, wij zijn altijd bereid om via het forum zaken nader toe te lichten”.