Het Geheim van de Piramide van Cheops

Cheops
Cheops

mijn debuut roman in 2008.
van mijn 10 reeds geschreven romans, kwamen er 8 tot stand tijdens de indrukken die ik op een vakantie op deed.

Noby, opgeklommenn van arme straatjongen, tot leider van een speciale eenheid van de Egyptische Marine, krijgt voor het ouderlijk huis in Thebe, Luxor, een visioen. Onder de fundering van de piramide van Cheops, 240 meter onder het zand, hebben Atlantiers, 12000 jaar geleden, geheimen opgeborgen voor de mensheid. Onder één van die geheimen is een plaat waarop beschreven is hoe men uit de luchtlagen van de aarde, schone energie kan ontrekken. 100 Geleerden van over de hele wereld met hun medewerkers beginnen aan de grote klus en ontdekken adembenemende oude artefacten en afbeeldingen over de geschiedenis van de continentale platen. Diverse terroristische buitenlandse eenheden die het gemunt hebben op de eventuele geheimen worden door Noby en zijn manschappen zonder pardon geliquideerd.
Noby die 5 jaar geleden twee rijke salonboot eigenaren het leven heeft gered, bouwen samen twee nieuwe piramiden en noemen het ontworpen landgoed Het Hof van Eden. In die twee piramiden worden ziekenzalen ingericht en wat helderzienden al hadden voorspeld komt uit. De kosmische stralingen die dwars door de piramiden heen komen, veroorzaken wonderbaarlijke snelle genezingen.

Een keiharde thriller, waarin ook veel over het oude land van de Farao’s verteld wordt, de artefacten van over de hele wereld worden belicht en waarin ook de romantiek niet ontbreekt.

372 blz.
www.freemusketeers.nl
prijs: € 20.95 + € 3.– portokosten.
isbn: 978-90-8539-982-7

Wie via mij een exemplaar wil bestellen:
Speciaal voor 50 Plussers: € 20.95 – porto is voor mijn rekening.