Het laatste offer

Simone van der Vlugt Het laatste offer
Simone van der Vlugt Het laatste offer

In Het laatste offer zullen een vermiste archeoloog, een belangrijke archeologsche ontdekking in Egypte en een geheim dat de wereld versteld zal doen staan Birgits ooit zo beschermde leventje totaal op zijn kop zetten. Zij beleeft met Jef, die ze nog maar net heeft ontmoet, twee heftige nachten, waarna hij spoorloos verdwijnt. Op haar zoektocht naar Jef belandt Birgit in een reeks verwikkelingen waarin ze beiden hun leven niet meer zeker zijn.

De zoektocht leidt onder andere naar de Ark des Verbonds, die al eeuwenlang net zo tot de verbeelding spreekt als de Heilige Graal. Wat is die Ark precies? Wat is zijn functie? Waar is hij gebleven?

Auteursinformatie:
Simone van der Vlugt werd bekend als jeugdboekenschrijfster en publiceerde in 2004 haar eerste literaire thriller De reünie, waarvan inmiddels meer dan 150.000 exemplaren zijn verkocht. Het boek werd genomineerd voor de NS Publieksprijs 2005 en werd door Crimezone uitgeroepen tot beste thrillerdebuut van 2004. In 2005 verscheen Schaduwzuster, waarvan inmiddels 125.000 exemplaren zijn verkocht.

Titel: Het laatste offer
Auteur: Simone van der Vlugt
Website auteur: www.simonevandervlugt.nl
Uitgever: Ambo Anthos
Website uitgever: www.amboanthos.nl
Verschijningsdatum 20 februari 2007
Genre literaire thriller
ISBN:9041409688
Bindwijze:paperback
Verkoopprijs: € 19.95
Aantal pagina’s: 352 blz.
Flaptekst: