Het liefdesvaccin Geert Kimpen Michelle Shanti

De wereldwijde wedstrijd tussen farmaciegiganten om als eerste een vaccin te ontwikkelen tegen Covid-19 is gewonnen door een Vlaams-Nederlands schrijverskoppel. Het Liefdesvaccin van Michelle Shanti en Geert Kimpen is al vanaf volgende beschikbaar voor iedereen en heeft alleen positieve bijwerkingen

Nederlands-Vlaams schrijversduo maakt eerste coronavaccin

De bereidheid onder Nederlanders om zich te laten vaccineren tegen corona neemt af. Ruim een op de drie volwassenen peinst er niet over om een prik te laten zetten. Vooral 18- tot 34-jarigen hebben wantrouwen (70 procent). In ‘Het Liefdesvaccin’ onderzoekt het schrijversduo hoe we ons immuunsysteem op een natuurlijke manier versterken.

Doodsbang
Schrijver Geert Kimpen, zelf hoog-risico patiënt, sloot zich tijdens de eerste coronagolf maanden op in huis. “De televisiebeelden van naar adem happende coronaslachtoffers, overvolle IC’s en een snel naderend zwart scenario maakten mij doodsbang”, zegt hij. “Zelfs mijn geliefde Michelle mocht niet meer bij me in de buurt komen. Door onze standpunten over het virus kwamen we ineens tegenover elkaar te staan. De tweedeling in de maatschappij liep als een breuklijn door onze relatie.”

Geen bijwerkingen
Naarmate de tijd verstreek, en het aantal coronabesmettingen in de zomermaanden sterk afnam, begon Kimpen te beseffen dat zijn weerstand sterk was afgenomen en dat dit juist de kans op ziekte verhoogt. “Toen ik op een dag bij hem op bezoek ging en we weer op enkele meters afstand bleven, en we de stoelen en glazen die ik aanraakte meteen desinfecteerden dacht ik: dit is absurd”, zegt Michelle Shanti. “Ik vroeg Geert of ik hem mocht aanraken. Toen we elkaar dan eindelijk durfden te omhelzen viel de muur tussen ons”.

Liefde
“Op dat moment ervoer ik de kracht van liefde”, zegt Kimpen. “En zo ontstond het idee voor ons Liefdesvaccin.” Het schrijversduo ging gezamenlijk op zoek naar hoe je je immuunsysteem kan versterken. Ze ontwikkelden een vaccin dat is gebaseerd op eeuwenoude kennis uit India, China, Egypte en westerse wetenschap. “We moeten de kwetsbaren beschermen”, aldus Kimpen en Shanti. “Maar minstens zo belangrijk is het om weerbaarder te worden. Door uit de angst te komen en te leven. Meer dan 95% van de mensen heeft een lichaam dat goed in staat is om het virus zonder kleerscheuren te overwinnen”.

Angstremmend
Het Liefdesvaccin is vanaf 10 december verkrijgbaar in elke boekhandel. Het versterkt je immuunsysteem, is 100% mensvriendelijk, angstremmend en heeft geen bijwerkingen. “Deze crisis is een kans om de wereldbevolking een enorme gezondheidsboost te geven”, aldus Kimpen. “Ik ben hiervan zelf het beste voorbeeld. Tot voor de crisis viel ik 100% in de hoog-risicogroep: een 55 jarige man met overgewicht, die te veel at, dronk, rookte en niet bewoog. Ik heb mijn leven radicaal omgegooid en voel me beter dan ooit.”

Geert Kimpen en Michelle Shanti zijn schrijvers, uitgevers en liefdespartners. Geert genoot in Nederland en Vlaanderen grote bekendheid met zijn boek ‘De Kabbalist’, en Michelle met ‘Godin op Hoge Hakken’. ‘Het Liefdesvaccin’ is hun eerste gemeenschappelijke kind

Artikel links