Het Nederlands Architectuurinstituut lanceert de gloednieuwe kinderweb

Leuke online tip voor de kleinkinderen! Het NAi lanceert de gloednieuwe kinderwebsite: Bouwman & Bouwman. De website laat kinderen nieuwe mogelijkheden zien om met hun omgeving te spelen. Dat is het begin van architectuur. Met de doe- en bouwtips van Bouwman & Bouwman gaan ze zelf aan de slag, bijvoorbeeld met een ontwerp voor een super-de-luxe vogelvilla, het bouwen van een hondenkasteel of met het ontdekken van olifantenpaadjes. Ontwerpers en bouwers van de toekomst, ontdek nu Bouwman & Bouman, de leukste doe- en bouwsite!

Ontdekken, ontwerpen en bouwen
Op de site kunnen de kinderen op drie manieren zelf meedoen met Bouwman & Bouwman. Ten eerste kunnen ze met de broers Bouwman bijzondere dingen thuis of in de straat ontdekken, door goed om zich heen te kijken. Daarnaast kunnen ze zelf supermooie of stoere dingen ontwerpen. Ten slotte kunnen kinderen die er van houden om de handen uit de mouwen te steken en echt iets te maken kiezen voor bouwen.

Aan de slag!
Alle ontdek-, ontwerp- en bouwitems zijn eenvoudig te printen vanaf de website of te bekijken op de smartphone of iPad. Zo kunnen kinderen Bouwman & Bouwman meenemen op hun ontdekkingstocht en vragen stellen tijdens hun ontwerp- en bouwproces. De jonge ontdekkers, ontwerpers en bouwers kunnen hun ervaringen en resultaten via de website en social media delen. Elke maand komen er nieuwe doe- en bouwtips bij om zelf mee aan de slag te gaan. 

Bouwman & Bouwman is gemaakt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Ontdek de wereld van Bouwman & Bouwman op www.bouwmanenbouwman.nl!

bouwmanenbouwman