Hollander in het Verre Oosten eerlijke en vermakelijke verhalenbundel

Foto: Cover boek 'Hollander in het Verre Oosten' - Diederik Heinink
Foto: Cover boek ‘Hollander in het Verre Oosten’ – Diederik Heinink

De onlangs verschenen verhalenbundel ‘Hollander in het Verre Oosten’ bevat korte verhalen over wonen, werken en reizen in Azië en is het eerlijke en vermakelijke schrijversdebuut van Diederik Heinink.

Met een stevige knipoog
Diederik woonde zelf jaren in Azië tussen 2007 en 2012, had daar zijn eigen bedrijf en reisde er ook regelmatig naar toe voor vakantie en werk vanuit Nederland. Tegenwoordig woont hij weer in Amsterdam. De met een stevige knipoog geschreven verhalen zijn gebaseerd op ware gebeurtenissen, maar bepaalde feiten en passages zijn geromantiseerd.

Uiteenlopende onderwerpen
Het boek gaat over uiteenlopende onderwerpen. Van reizen naar Bali tot het opzetten van je eigen zaak. En van daten met een Chinese vrouw tot luie weekenden in Singapore. Het is een feest der herkenning voor iedereen die wel eens in Azië is geweest en een onvergetelijke kennismaking voor iedereen die binnenkort naar Azië reist, er gaat wonen of om een andere reden geïnteresseerd is.

Levendige anekdotes en interessante achtergronden
Behalve levendige anekdotes, geeft het boek interessante achtergronden over verschillende steden, de mensen en culturen van dit snelgroeiende continent. Dus of je nou van Singapore, internationaal zakendoen, Hello Kitty, prachtige natuur of tropische stranden houdt: in ‘Hollander in het Verre Oosten’ komt het allemaal langs. Het boek is net zo gevarieerd als de regio zelf.

Boek bestellen
Je kunt ´Hollander in het Verre Oosten´ bestellen op Bol.com, Ako.nl, Bruna.nl en Libris.nl