Horoscopen augustus 2011

Magazine  »  Familie & kleinkinderen (142 artikelen)  »  Geloof (56 artikelen)

Vanaf nu leest u maandelijks uw horoscoop op 50plusser.nl. Jopie Tillema van Acacia-astro.com wil graag haar kennis met ons delen, waarvoor dank!

Ram: 21 maart t/m 20 april
sterrenbeeld horoscoop ramHet blijft wat uitkijken deze maand. Het worden weken waarin je behoorlijk impulsief, kritisch en ongeduldig kunt zijn. Het valt je moeilijk de dingen van twee kanten te bekijken en dit zorgt voor nogal wat onenigheden. Je krijgt het druk, bent succesvol maar de irritaties zijn niet van de lucht waarin je heel snel op je teentjes bent getrapt. Let daarom een beetje op je bloeddruk want deze heeft neigingen om te gaan stijgen. Wil je graag veranderingen doorzetten? Overleg eerst heel goed met een deskundige en ga vooral niet over 1 nacht ijs. Anders maak je de verkeerde keuzes.

De liefde krijgt de eerste weken een enorme boost maar het is belangrijk dat je realistisch blijft erin want sommige problemen zijn nog niet voorbij. Eventuele verwachtingen worden anders behoorlijk teleurgesteld.

Stier: 21 april t/m 21 mei.


sterrenbeeld horoscoop stierHet lijkt of je af en toe moeilijk grip op de dingen krijgt. Op het moment dat je iets door wilt zetten, komt er wat tussen of je durft het gewoonweg zelf niet aan. In sommige opzichten ga je teveel op zeker in het leven waardoor je beslissingen uitstelt. Dit is de reden dat je elke keer weer tegen hetzelfde aanloopt. Ook spanningen krop je teveel op. Dit maakt je extra gevoelig voor nek- en buikklachten. Toch staat er al een poosje een geluksplaneetje in jouw sterrenbeeld waardoor je je niet teveel zorgen hoeft te maken. Want welke stap je ook neemt, het komt goed! Ook in financieel opzicht zodra zich hobbels aandienen. Probeer hierop te vertrouwen want je zult merken dat je dan sneller keuzes gaat doorzetten. De maand augustus heeft absoluut goede perspectieven voor je in petto mits je af en toe sprongen in het diepe durft te wagen.

Tweelingen: 22 mei t/m 21 junisterrenbeeld horoscoop tweelingJe doet het prima momenteel! Ga er vooral lekker van genieten deze maand want er kan heel weinig misgaan. Er liggen nieuwe mogelijkheden voor je in het verschiet. Wanneer je nog werkt, ligt het op dat vlak. In het andere geval wil je vermoedelijk nieuwe wegen inslaan. Je krijgt in ieder geval prettige weken waarin veel van een leien dakje zal gaan. Je intuïtie draait op volle toeren en je overziet alles bijzonder goed. Let er wel op dat je niet drie sloten tegelijk gaat lopen. Anders wordt het voor jou toch weer chaos. Het is tevens een prima tijd van alles te ondernemen want er staan je leuke dingen te wachten. Voor vrijgezellen tweelingen is het een uitstekende tijd te gaan daten.

Er ligt geluk in de liefde voor je. Houd je luchtwegen wel wat in de gaten want deze blijven nog gevoelig de komende tijd

Kreeft: 22 juni t/m 22 juli
sterrenbeeld horoscoop kreeftJe bent wat onzeker en gespannen de laatste tijd en dit zet zich nog een tijdje door. Het geeft nervositeit en snelle irritaties. Je lijkt wat sneller uit balans te zijn en trekt je alles teveel persoonlijk aan. Iets van 7 jaar geleden kan de revue weer passeren, alsof het nog niet goed is losgelaten. Probeer het achter je te gooien in plaats van er emotioneel helemaal in te gaan zitten. Het oude gaat plaats maken voor het nieuwe en dat is tijdelijk niet altijd gemakkelijk voor je. Overvalt de eenzaamheid je soms? De tweede helft van augustus komt er meer warmte op je pad! Deze maand wordt echt zo slecht nog niet maar het is alsof je steeds weer op de proef wordt gesteld in een aantal dingen. Ga daarom een meningsverschil liever niet uit de weg door in je schulp te kruipen. Het is belangrijk dat je juist meer voor jezelf op gaat komen. Dit geeft uiteindelijk meer respect.

Blijf de komende weken in jezelf geloven en eet onvrede liever niet weg want je bent wat extra gevoelig voor overgewicht.

Leeuw: 23 juli t/m 23 augustus
sterrenbeeld horoscoop leeuwJe bent van nature een charmante persoonlijkheid. Leeftijd maakt daarin geen verschil. Vooral de eerste weken van augustus zul je hier weer veel profijt van hebben. Een avondje uit eindigt in iets heel speciaals. Vrijgezellen kunnen het beste wat leuke dates gaan plannen want er liggen mooie kansen in het verschiet. Let wel wat op je gewicht want het wordt soms (te) uitbundig genoten van het goede des levens. Financieel hoef je je geen zorgen te maken maar het is verstandig er geen risico’s in te gaan nemen. Anders kom je bedrogen uit. Soms ben je te gul naar iedereen toe en daar wordt nog wel eens misbruik van gemaakt. Verder heb je het tij behoorlijk mee en kunt feilloos varen op je gevoel. Doe liever in je enthousiasme niet teveel beloftes aan iedereen want je kunt dit niet waarmaken. Je krijgt er namelijk wat moeite mee verplichtingen na te komen. Maak er wat van leeuw deze maand want het zonnetje schijnt voor je.

Maagd:24 augustus t/m 23 september
sterrenbeeld horoscoop maagdOver het algemeen wacht je een positieve tijd. Er komen vermoedelijk wat reorganisaties op je pad. Zakelijk of privé, afhankelijk van het feit of je werkt of niet. Maar het pakt allemaal goed voor je uit mits je in de voorbereiding ervan niet verdrinkt in allerlei details. In dat geval ga je het overzicht kwijtraken en fouten maken. Er is genoeg warmte om je heen maar je kunt het zelf niet altijd goed beantwoorden gevoelsmatig. Daar lopen mensen nog wel eens tegenaan bij je. Men ziet te weinig dat jouw manier van liefde zich uit in een stukje dienstbaarheid. Juist graag even iets voor de ander doen en op die manier laten blijken dat je om iemand geeft. Toch wacht je privé vooral de laatste week van augustus een warme verrassing. Behalve af en toe wat darmklachten tussendoor, is je gezondheid redelijk stabiel. Eet daarom uit voorzorg liever niet te scherp en vet voedsel.

Weegschaal: 24 september t/m 23 oktober
sterrenbeeld horoscoop weegschaalHet is voor jou een belangrijke tijd m.b.t. tot een aantal veranderingen die nodig zijn. Je gaat je afvragen wat je niet meer wilt in het leven en hoe je het dan wel verder wilt. Alsof er even een soort grote schoonmaak door je leven moet. Dit valt je niet gemakkelijk want meestal leverde je een stuk van jezelf in omwille van de lieve vrede. Daardoor werd er nogal eens over je heen gelopen. Nu is de tijd om eens wat meer voor jezelf op te komen door ook eens nee te gaan zeggen. En juist dat kan de vrede verstoren, iets waar jij zo gevoelig voor bent. Toch is het belangrijk dat je de komende tijd grenzen gaat trekken en meer aan jezelf gaat denken. Dit zal ook je gezondheid ten goede komen. Let voorlopig nog wat extra op je rug en blaas. Deze blijven nog wat extra gevoelig. Komt er een financiële hobbel in augustus? Maak je geen zorgen want het euvel lost zich weer op. Het lijkt een periode waarin een aantal dingen stagneren maar het is de aanloop naar een nieuwe start.

Schorpioen: 24 oktober t/m 22 november
sterrenbeeld horoscoop schorpioenGa de komende weken problemen liever niet uit de weg door als een gesloten blok rond te lopen. Mensen schatten je anders totaal verkeerd in en hebben hun oordeel meteen klaarstaan. Tussen uiterlijke houding en innerlijk gevoel kan er bij jou een enorm verschil zijn. Je doet je sterker voor dan het innerlijk vaak heel kwetsbaar voelt. Vermoedelijk moet er deze maand even schoon schip gemaakt worden m.b.t. een aantal dingen. Een stukje zelfanalyse kan je daarbij helpen en juist daar is het moment nu uitermate geschikt voor. Je ziet de dingen bijzonder scherp en weet ook feilloos oplossingen te vinden voor problemen. Financieel ligt er een meevallertje. Werkende schorpioenen krijgen vermoedelijk promotie. Je energie helt niet echt over. Dit heeft te maken met het feit dat je teveel piekert. Maar het wordt over het algemeen een romantische maand. Je hebt op de een of andere manier een magnetische uitstraling. Vrijgezellen trekken veel flirtpartijtjes aan en relaties gedijen prima.

Boogschutter: 23 november t/m 21 december
sterrenbeeld horoscoop boogschutterJe krijgt geen slechte maand maar kunt beter toch wat alert op bepaalde dingen zijn. Forceer en overhaast daarom liever niets de komende weken want dit gaat anders tegen je werken. In de meeste gevallen dender je enthousiast op alles en iedereen af maar het is belangrijk dat je juist de komende tijd de dingen wat rustiger aanpakt. Geduld is helaas niet je sterkste kant maar probeer je toch beter maar wat in te houden. In woord en daad, zowel privé als in andere situaties. Ook je gezondheid kan wat te wensen overlaten maar dit is een kwestie van meer rust en ontspanning moeten gaan nemen. Je lever functioneert tijdelijk niet optimaal waardoor het belangrijk is goed te ontgiften en niet te zwaar te tafelen. Als er binnen je huwelijk/relatie wat hobbels liggen, kun je het beste voor de gulden middenweg kiezen om dingen op te lossen. In dat geval voorspelt amor een goede maand voor je.

Steenbok: 22 december t/m 20 januari
sterrenbeeld horoscoop steenbokVoor veel steenbokken lijkt het een periode van tussendoor onzekerheid en stagnatie maar het is belangrijk dat je juist nu wat veranderingen gaat doorzetten. In een thuis- of werksituatie. Of iets uit het verleden vraagt om aandacht om definitief los te gaan laten. De bezem moet als het ware even door je leven. Ook dingen daarin als: ‘wat wil ik absoluut niet meer en hoe wil ik het dan nog wel?” zijn van belang. Vooral dit laatste is soms moeilijk te bepalen maar de tijd is in ieder geval rijp dat je meer voor jezelf gaat kiezen. Je krijgt een drukke maand waarin er veel valt te bereiken. Maar bepaal wel goed je grenzen want je bent sterk op anderen gericht en rent daarin jezelf voorbij. Je gezondheid helt nog niet echt over. Het is wat oppassen met je gewrichten en je energie laat te wensen over. Je weerstand is op een laag pitje waardoor je extra vatbaar bent voor ontstekingen.Maak je je financieel zorgen? Hobbels erin zullen zich steeds weer oplossen.

Waterman: 21 januari t/m 18 februari
sterrenbeeld horoscoop watermanHet wordt een (af)wisselende maand voor je. Financieel heb je niet echt te klagen maar als je daarin nog wat dingen wilt veranderen is de tijd rijp dit nu te gaan doen. Geleidelijk gaan de dingen verder vooruit. Je energie is nogal naar binnen gericht deze weken waardoor je iets minder enthousiast overkomt. Fysiek gaat het voor sommige watermannen nog niet echt optimaal maar het is belangrijk daarin jezelf nog wat in acht te nemen. Dit is eigenlijk niets voor jou omdat je iemand bent die niet van saaiheid houdt, graag veel onderneemt en beperkingen moeilijk accepteert. Er breken daarin absoluut ook weer betere tijden aan. De volle maan op 13 augustus staat in je eigen teken. Dit is niet echt de meest romantische stand. Gevoelens zijn er wel maar kunnen wat moeilijker geuit worden. Maar als echte waterman lukt het je vast wel dit op een wat indirecte en originele manier te doen.

Vissen: 19 februari t/m 20 maart.
sterrenbeeld horoscoop vissenHet ziet er goed voor je uit mits je realistisch blijft. Je zit prima in je energie en bent positief naar iedereen toe. Maar juist dit laatste kan je valkuil worden omdat je te goed van vertrouwen bent. Het is alsof er een aantal dingen nog wat vaag liggen en mensen ook niet helemaal eerlijk zijn. Er kan van een soort eigenbelang sprake zijn. In een werksituatie of in andere omstandigheden. Teken daarom liever geen belangrijke papieren als je erover twijfelt en/of laat het eerst een betrouwbaar deskundige lezen. Wees vooral zelf heel duidelijk in wat je wel en niet wilt want daarmee heb je de helft al gewonnen. Ook geldzaken lijk je nog niet helemaal grip te krijgen maar er dienen zich oplossingen aan. Vanaf 29 augustus komt er een nieuwe start en kun je verder vooruit. Nog even volhouden dus. Voor vrijgezellen vissen zit er in de liefde een addertje onder het gras. Doe dus liever geen roze bril op want het is niet de juiste tijd om met iemand in zee te gaan relationeel.

Astrologe: Jopie Tillema.
Website: www.acacia-astro.com


Posted

in

by

Tags: