Horoscopen oktober 2011

Magazine  »  Familie & kleinkinderen (147 artikelen)  »  Geloof (56 artikelen)

Ram: 21 maart t/m 20 april
sterrenbeeld horoscoop ram

Het is nog steeds een periode waarin er een soort grote schoonmaak door je leven moet. Datgene wat er niet meer in hoort moet als het ware de container in. Mogelijk passeren ook wat dingen uit het verleden de revue maar het is de bedoeling dat je veel gaat loslaten hierover. Terugkijken heeft alleen zin als je er wezenlijk iets mee kunt m.b.t. je toekomst.

Voor werkende rammen kunnen er grote veranderingen liggen.
Een wijziging van baan of je gaat alles over een hele andere boeg gooien. Financieel helt het allemaal nog niet echt over maar het wordt wel beter deze maand.

Let wel wat op je bloedsomloop. Je bent wat extra gevoelig voor duizelingen en een hoge bloeddruk. Privé blijft het belangrijk te blijven schipperen bij meningsverschillen om erge botsingen te voorkomen. Probeer de dingen van twee kanten te bekijken en vooral je geduld te bewaren want anders liggen er met name in de liefde nogal wat spanningen.

Voor singles wordt het alles of niets: of veel passie of je vindt het allemaal tijdelijk even helemaal welletjes.

Stier: 21 april t/m 21 mei.
sterrenbeeld horoscoop stierEr lijken nog enkele dingen tussendoor kort te stagneren maar het geluk zit je elke keer toch weer mee waardoor het positief afloopt. Als je alles goed organiseert en praktisch aanpakt, gaat er veel lukken deze maand.

Ook in financieel opzicht.
Je zit prima in je energie en gaat bergen verzetten. Zowel privé als in werksituaties. Van nature wijk je niet snel van je eigen mening af en komt nogal eens koppig over maar deze maand wordt dit juist je kracht. Volg daarom je eigen spoor en laat je daarin door niemand beïnvloeden want dan ben je absoluut op de juiste weg.

Singles krijgen een superromantische maand.
Probeer dus zoveel mogelijk te daten want misschien zit de ware er deze keer tussen. Ook voor gebonden stieren worden het hartverwarmende weken en de volle maan op de 11e heeft helemaal iets prettigs in petto.

Mogelijk ben je bij tijd en wijle wat emotioneel maar er is ook juist veel optimisme in oktober. Vooral dit laatste zorgt voor een betere gezondheid waardoor allerlei kleine kwaaltjes als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.


Tweelingen: 22 mei t/m 21 juni
sterrenbeeld horoscoop tweelingEr komt meer lucht en ruimte voor je deze maand. Hier ga je je zeer prettig bij voelen. Opnieuw wordt het een tijd van veel activiteiten waar je heerlijk van zult genieten.

Rondom de 11e krijg je extra veel zin om allerlei leuke dingen te gaan doen en vermoedelijk gaat dit ook wel gebeuren. Je komt steeds beter in je vel te zitten en straalt dat ook uit naar iedereen toe.

Ook met je gezondheid gaat het de goede kant op.
Probeer je ook eens creatief te gaan uiten deze weken want de resultaten zullen je echt verbazen! Vanaf de 2e helft van de maand worden op veel terreinen orde op zaken gesteld. Je overziet alles goed en gaat efficiënt te werk. Dus het wordt voor jou geen chaos deze weken.

Voor werkende tweelingen liggen er gunstige kansen om vooruit te komen.

In de liefde lijkt er een frisse start te liggen.
Bestaande relaties worden hechter nadat er wat problemen zijn opgelost. Ben je als single weer aan een nieuwe relatie toe? Je enthousiaste uitstraling trekt in ieder geval fijne mensen aan dus als je positieve acties onderneemt zal het allemaal vast wel gaan lukken.

Kreeft: 22 juni t/m 22 juli
sterrenbeeld horoscoop kreeftIn de eerste helft van de maand richt je aandacht zich behoorlijk op je gezin. Mogelijk moeten er wat dingen opgelost worden. Verder kun je soms nogal passief en gesloten overkomen omdat je energie zich behoorlijk naar binnen richt.

Houd er daarom wel rekening mee kreeft dat dit niet altijd goed begrepen wordt door je directe omgeving. Maar het is goed over een aantal dingen na te denken. Ook m.b.t. het verleden.

Voor je gezondheid is het belangrijk het wat kalmer aan te gaan doen en je voldoende te ontspannen. Er moet wat meer balans komen tussen geven en nemen. Aan het water lopen en/of wat mediteren, werkt heilzaam voor je.

Financieel kun je het beter wat rustig aandoen. Er zit weinig schot in geldzaken deze maand. Ook in een eventuele werksfeer vlot het niet zo. Je hebt genoeg ideeën maar kunt er weinig mee momenteel.

Vanaf half oktober komt er veel warmte op je pad. Bestaande relaties krijgen meer diepgang. Singles lopen de kans iemand via het werk te ontmoeten waardoor amor raak gaat schieten.

Leeuw: 23 juli t/m 23 augustus

sterrenbeeld horoscoop leeuwVooral de eerste helft van de maand wordt communicatie belangrijk voor je. Zorg daarom in ieder geval dat je duidelijk bent in wat je te zeggen hebt want je kunt hier veel profijt van trekken.

Werkende leeuwen zijn behoorlijk ambitieus en krijgen het druk. Je wilt spijkers met koppen slaan en dit gaat je absoluut lukken. Als je je geduld weet te bewaren en niet te impulsief op alles reageert, keert veel zich ten goede voor je.

Maar er kan ook een klein addertje onder het gras zitten. Pas daarom even op voor iemand die iets van je wil, dit mogelijk zelfs gaat afdwingen en/of via slinkse wegen probeert te forceren.

Volg vooral heel sterk je intuïtie in alles en laat je niet beïnvloeden door mooie praatjes. In de tweede helft van de oktoberkrijg je enorm veel zin in avontuur waardoor ook het buitenland je gaat trekken. Misschien in die periode toch nog even een korte vakantie nemen?

Singles blikken soms terug met een ietwat nostalgisch gevoel maar dit heeft weinig zin. Kijk vooral vooruit want er staat je veel warmte te wachten!

Maagd:24 augustus t/m 23 september

sterrenbeeld horoscoop maagdTot halverwege de maand gaat veel om financiën draaien. De financiën van jezelf en eventueel ook van mensen uit je directe omgeving. Maak je niet bezorgd erover want dit is alleen maar even nodig om orde op zaken te stellen.

Over het algemeen geeft oktober je een gevoel van tevredenheid want veel dingen lopen soepel zonder al teveel ups en downs.

In werksituaties is het ook redelijk rustig waarin je met je aangeboren perfectionisme niet op je tenen hoeft te lopen. Je kunt alles goed aan.

In de tweede helft van oktober durf je je gevoel beter te uiten. De romantiek krijgt daardoor meer kans. Voor singles is het belangrijk een eventuele nieuwe gegadigde niet meteen heel kritisch te bekijken maar gewoon wat meer relaxt er tegenover te gaan staan. Meer gaan genieten van het moment zelf en de ander wat minder steeds lopen te analyseren. Op die manier liggen er betere kansen voor je.

Let nog wel op je gezondheid want je darmen blijven nog wat gevoelig en teveel lichamelijke inspanning is ook niet goed voor je.

Weegschaal: 24 september t/m 23 oktober

sterrenbeeld horoscoop weegschaalHet blijft nog een periode van allerlei veranderingen die doorgezet moeten worden. Het is belangrijk daarin dat je de dingen anders gaat aanpakken.

Minder proberen te schipperen omwille van de lieve vrede maar juist meer voor jezelf opkomen. Aangeven iets niet meer te willen wanneer het je niet bevalt en…. dit vooral vol te houden! Op deze manier ontstaat er meer gelijkwaardigheid en geef je jezelf een duidelijker plaats. Je bent namelijk te snel geneigd vandaag nee te zeggen en morgen toch maar weer ja te gaan doen.

Privé gaat het tot de 2e week van oktober soepel. Daarna kunnen er wat hobbels komen in bestaande relaties. Oude dingen steken weer de kop op maar het is aan jou hierin wijzigingen aan te brengen. Als je consequent meer voor jezelf durft op te komen, heb je de helft al gewonnen.

Voor singles lukt het deze maand wat moeilijker een partner te vinden. Misschien is het er de juiste tijd nog niet voor omdat je teveel aan je hoofd hebt wat aangepakt moet worden. Eerst jijzelf nu door de bocht weegschaal en je dan pas op anderen richten!

Schorpioen: 24 oktober t/m 22 november

sterrenbeeld horoscoop schorpioenJe bent van nature een diepe nadenker, soms te diep maar deze maand kun je er wezenlijk iets mee gaan doen. Er komen allerlei nieuwe inzichten waar je verder mee komt. Zowel over jezelf als je directe omgeving en je toekomst.

Je zelfvertrouwen stijgt waardoor je veel toegankelijk bent en meer van jezelf durft prijs te geven. Het wordt op alle terreinen een intense maand dus ook in de liefde. Vooral vanaf de 2e week van oktober heb je een magnetische uitstraling waarmee je veel mensen aantrekt. Voor singles wordt het absoluut een maand vol fijne contacten en passie.

In bestaande relaties vallen problemen prima op te lossen en durf je veel meer te zijn wie je wezenlijk bent waarin er meer openheid komt. Soms verbaas je je er zelf over ondanks dat het wat kwetsbaar soms kan voelen.

In werksituaties loopt het eerst heel vlot maar later kunnen er wat hobbels ontstaan. Blijf daarom heel direct in je communicatie want dan lost het euvel zich soepel weer op.

Je gezondheid is over het algemeen goed mits je niet te overdadig eet en drinkt.

Boogschutter: 23 november t/m 21 december

sterrenbeeld horoscoop boogschutterVeel gaat deze maand in sneltreinvaart en er komt meer erkenning voor je. Iets wat je hard nodig hebt omdat je je nogal wat moest inhouden de laatste tijd.

Probeer daarom zoveel mogelijk spijkers met koppen te slaan m.b.t. de plannen die er al een tijdje lagen.

Alles valt en staat bij de juiste communicatie waarin het van wezenlijk belang is dat je ook goed gaat luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Vooral de laatste week van oktober is daarin uitermate belangrijk.

De volle maan op de 11e is een fantastische dag voor de liefde. Voor singles een uitstekend moment uit te gaan en/of een date te plannen. Het wordt bruisend. In bestaande relaties verlopen gesprekken soepeler waardoor moeilijke situaties beter hanteerbaar worden.

Probeer wel wat ontspanning te nemen tussendoor want soms ben je zo’n enorme wervelwind dat je jezelf compleet voorbij rent. Sport is een goede uitlaatklep om je energie op de juiste manier in balans te houden.

Steenbok: 22 december t/m 20 januari

sterrenbeeld horoscoop steenbokHet gaat helaas nog steeds met ups en downs voor je steenbok. Je doorzettermentaliteit staat ook ietwat op een laag pitje, de fut is er wat uit en je trekt je nogal snel terug. Alsof je minder waard bent dan wezenlijk het geval is en je ook daardoor dingen sneller opgeeft. De blik is meer naar binnen gericht waarin mensen en omstandigheden je soms in de wielen rijden.

Maar juist dit is nodig om definitief je grenzen te gaan trekken zodat er geen misbruik meer van je gemaakt kan worden. Het blijft nog even een periode van: ” wat wil ik niet meer en hoe wil ik het dan nog wel?’ Daarom is het belangrijk dat je ook in de relationele sfeer jezelf de tijd geeft. Er komen hieromtrent mooie mogelijkheden maar het moment moet eerst rijp zijn je ervoor open te stellen.

Op financieel gebied helt het ook nog niet echt over. Dit zal nog even zo blijven vermoedelijk maar uiteindelijk komt er weer licht aan het eind van de tunnel voor je. Probeer m.b.t. een werksituatie zoveel mogelijk een planning te maken op langere termijn. De laatste week van oktober is hier uiterst gunstig voor.

Blijf vooral vertrouwen houden en twijfel niet aan jezelf!

Waterman: 21 januari t/m 18 februari

sterrenbeeld horoscoop watermanEr is wat innerlijke onrust bij je de komende weken waardoor ontspanning hard nodig is. Uiterlijk zullen mensen dit niet meteen aan je merken maar de echte insider ziet het wel.

Het is een periode om op allerlei terreinen de balans op te gaan maken waardoor je energie wat meer naar binnen is gericht maar toch ook behoorlijk onrustig blijkt te zijn. Vermoedelijk is het ook nodig wat dingen te wijzigen in je werksituatie. Dit kan financieel een voordeeltje opleveren. Er komen tussendoor wel enkele momenten dat je even niet weet wat je nu precies wilt en/of hoe je het wilt.

Ook privé, al dienen zich daarin genoeg leuke mogelijkheden aan. In de tweede helft van de maand ligt er meer duidelijkheid voor je en ga je ook weer veel beter communiceren. De laatste week van oktober is de meest gunstige week voor liefdesaangelegenheden.Zowel voor singles als wanneer je gebonden bent.Loop je met een geheim rond? Gooi het op tafel want veel zal daarna de lucht zuiveren.

Niet alles hoeft gerelativeerd te worden waterman. Dus gooi gewoon eens heel direct de boel eruit wat je allemaal dwarszit! Emoties mogen ook eens tussendoor.

Je krijgt het tij mee.
Stel alleen wel beter je grenzen en let nog wat op je gezondheid.

Single of niet: de tweede helft van de maand wordt uitermate gunstig voor de liefde. Er staat je veel warmte te wachten en zo te zien kun je ook zelf je gevoelens heel goed te uiten.

Vissen: 19 februari t/m 20 maart.

sterrenbeeld horoscoop vissenSoms word je nogal eens verkeerd ingeschat omdat je meegaand overkomt en op dat moment te weinig van jezelf laat zien. Je blijft dan als het ware wat mysterieus, iets wat terdege ook zijn charmes heeft.

Je liefdeleven zal fijn en romantisch verlopen deze maand, juist omdat je daarin iets meer van jezelf durft te laten zien.

Voor singles wordt het ook een fijne tijd
.Innerlijk gaat er heel veel in je om maar uiterlijk laat je dit niet altijd merken waardoor je passiever kunt overkomen dan in werkelijkheid het geval is.

Deze weken wordt een stukje discipline belangrijk. Ga daarom liever geen dingen op de lange baan schuiven maar regel het meteen. Je voorkomt hier veel ergernissen en ellende mee.

Ligt er halverwege de maand opeens de behoefte eens lekker te gaan shoppen? Probeer jezelf wat in bedwang te houden want anders loopt dit verkeerd af.

Ook bij andere investeringen is het belangrijk eerst goed je stappen te overzien voor je actie onderneemt want dan valt er zelfs een financieel voordeeltje uit te halen.


Astrologe: Jopie Tillema.
Website: www.acacia-astro.com