Horoscopen september 2011

Magazine  »  Familie & kleinkinderen (147 artikelen)  »  Geloof (56 artikelen)

Ram: 21 maart t/m 20 april
sterrenbeeld horoscoop ram

Nog niet alles loopt van een leien dakje maar vanaf 10 september kom je gelukkig weer meer in balans. Alles lijkt dan ook stabieler te verlopen ondanks dat je het wel druk krijgt. Wees er wel op voorbereid dat er tussendoor toch nog enkele onverwachte dingen gaan gebeuren. Maar je zit goed in je energie en kunt bergen verzetten.

Heb je nog (belangrijke) geldzaken te regelen?
Doe dit het liefst in de eerste helft van de maand want daarna verlopen de financiën wat moeizamer. Een aantal rammen staan voor belangrijke veranderingen. Dit kan zowel privé als op het werk zijn maar is nodig om een stukje verder te komen.

Amor voorspelt nog wel wat hobbels.
Sommige situaties in bestaande relaties vragen om meer openheid en vooral wat water bij de wijn voor het zich laat oplossen.

Vrijgezellen krijgen begin van de maand eerst nog wat moeilijk grip op de liefde maar als je niet te snel van stapel loopt komt het allemaal wel goed.

Stier: 21 april t/m 21 mei.


sterrenbeeld horoscoop stier


Er ligt nog te weinig houvast voor je waarin het belangrijk is dat je je niet te krampachtig aan bestaande situaties vasthoudt. Het nodig dat er een paar veranderingen in je leven worden doorgezet. Dit gaat niet meteen lukken en dus wordt een kwestie van tijd maar gelukkig heb je van nature veel geduld. Je zit in een soort voorbereidingsperiode m.b.t. uiteindelijke veranderingen. Desondanks vallen er deze maand privé, in een werksituatie en/of zakelijk terdege spijkers met koppen te slaan. Geef dus de moed niet op zodra ook deze maand er dingen stagneren en let vooral goed op je lichaam. Je blijft namelijk voorlopig nog gevoelig voor nek, rug- en gewrichtsklachten. Probeer emoties niet teveel vast te houden en voldoende te ontgiften zodat je energie wat beter in balans blijft.

Liefdesaangelegenheden lopen het beste in de eerste helft van de maand. Daarna zit het wat moeilijker en/of heb je er minder tijd voor.


Tweelingen: 22 mei t/m 21 junisterrenbeeld horoscoop tweeling

Je blik is enorm enthousiast naar buiten gericht. Hier komen allerlei nieuwe toekomstplannen uit voort. Vermoedelijk ook een korte cursus of workshop, allerlei tripjes, etentjes en nieuwe mensen op je pad. Je zit zo vol energie dat je iedereen ermee aansteekt maar af en toe is het ook weer even complete chaos en dan overzie je de dingen niet meer. Pas dus wel een beetje op, noteer alles goed in je agenda en berg je spullen wat overzichtelijker op. Werkende tweelingen staan vermoedelijk wat veranderingen te wachten maar dit loopt positief af.

In financieel opzicht hoef je je geen zorgen te maken want over het algemeen ziet het er momenteel gunstig uit voor je. Ook in de liefde zit het oké dus voor singles kan amor gaan raakschieten. Relaties gedijen prima, vriendschappen worden hechter en jij begint je steeds gelukkiger te voelen. Fysiek gaat het daarom ook de goede kant op.

Kreeft: 22 juni t/m 22 juli
sterrenbeeld horoscoop kreeft
Er kunnen enkele onverwachte dingen gebeuren waarin situaties tijdelijk behoorlijk heftig worden. Bereid je daarom voor op wat botsingen in je directe omgeving maar…. maak van je hart geen moordkuil! Van nature ben je heel zorgzaam naar iedereen toe. Toch is het deze maand nogal oppassen niet teveel uit medelijden te gaan handelen. Er is namelijk grote kans dat iemand je probeert te manipuleren en in dat geval wordt er misbruik van je goedheid gemaakt. Probeer in alles je grenzen te stellen kreeft want anders weten mensen vrij respectloos de weg naar jou weer heel gemakkelijk te vinden.

Loop je met nieuwe ideeën en/of plannen?
Vanaf 5 september ligt de tijd gunstig deze uit te gaan voeren. Daarin krijg je het tij behoorlijk mee. Gelukkig is er in je privéleven veel warmte om je heen en ook jijzelf kunt behoorlijk goed je gevoel uiten.

Leeuw: 23 juli t/m 23 augustus
sterrenbeeld horoscoop leeuw

Je staat behoorlijk enthousiast en zelfverzekerd in het leven de komende tijd. Alsof niets je onderuit kan krijgen omdat veel van een leien dakje gaat. Grote kans dat er iemand uit je verleden weer op je weg komt. Vermoedelijk een ex-lover.

Al zal dit je ego bijzonder strelen: trap er liever toch maar niet in want er zit een addertje onder het gras. Door je prettige uitstraling trek je weer veel warmte naar je toe dus amor zorgt voor fijne momenten. Zowel voor vrijgezellen als ook binnen bestaande relaties. Wanneer er tussendoor toch een onzeker moment komt weet je dit weer feilloos te verbloemen door heerlijk centraal te gaan staan in je directe omgeving. Op die manier trek je de aandacht wel weer naar je toe en juist dat heb je nodig om weer lekker in je vel te komen.

Het is belangrijk voldoende te gaan sporten om je energie op de juiste manier in balans te houden. Dit doet je erg goed en eventuele fysieke klachten zullen gemakkelijker verdwijnen. Pas wel op m.b.t. financiële uitgaven deze maand! Je hebt nogal een gat in je hand momenteel.

Maagd:24 augustus t/m 23 september
sterrenbeeld horoscoop maagd

Van nature ben je behoorlijk perfectionistisch en kritisch maar soms gaat dit tegen je werken. Probeer vooral deze maand iets nonchalanter met de dingen om te gaan want anders ontstaat er chaos. Je wilt zo graag aan allerlei hoge eisen voldoen dat dit je eigen valkuil kan gaan worden.

Met nam de eerste helft van de maand loopt veel van een leien dakje. Je zit energiek in je vel, er is grote kans op een financieel meevallertje en plannen vallen gemakkelijk door te zetten. Let alleen wel goed op als er (belangrijke) papieren ondertekend moeten worden want er kan een addertje onder het gras zitten.

Je liefdeleven leeft weer op en voor singles is de volle maan op 12 september een uitstekend moment een date te gaan plannen. Als je iets meer je gevoel durft te uiten, zal dit enorm in je eigen voordeel uitwerken. Dus ga ervoor maagd en stort je er maar eens uitbundig in!

Weegschaal: 24 september t/m 23 oktober
sterrenbeeld horoscoop weegschaal

Het blijft voorlopig nog een wat ongrijpbare, moeilijke tijd voor je waarin het roer om moet om meer voor jezelf te kunnen gaan kiezen.

Sommige contacten verlopen deze weken bepaald niet naar wens. Je bent sneller van slag af, behoorlijk onzeker en twijfelt over elke te nemen beslissing. Gelukkig gaat dit in de tweede helft van de maand een stuk beter. Probeer je af en toe wat terug te trekken om tot jezelf te mogen komen want dit is hard nodig. Je pikt teveel van anderen op en bent overgevoelig voor negatieve sferen. Je intuïtie is uitstekend deze maand waardoor het belangrijk is juist daarop te gaan vertrouwen. Laat je dus niet beïnvloeden door de mening van anderen maar blijf vooral bij jezelf. Ga ook niet teveel terugblikken in het verleden weegschaal.

Vandaag creëer je de toekomst voor morgen en alleen jijzelf kunt daar iets van gaan maken door bepaalde keuzes aan te durven. Het komt heus goed allemaal maar duurt nog een poosje. Ga deze maand genieten van veel warmte in de privésfeer. De liefde brengt je alle goeds.

Schorpioen: 24 oktober t/m 22 november
sterrenbeeld horoscoop schorpioen

Na wat stagnaties vorige maand ligt er nu weer vooruitgang voor je. Je hebt een behoorlijke aantrekkingskracht op iedereen maar ook bij problemen weten mensen je feilloos te vinden de komende weken. Je intuïtie draait op volle toeren en ook je (van nature) psychologische vermogen is groot. Maar het is niet de bedoeling dat je in je directe omgeving voor menigeen de therapeut moet gaan worden.

Stel dus daarin je grenzen want ook jijzelf hebt aandacht nodig, al zul je bij problemen niet snel het achterste van je tong laten zien. Werkende schorpioen krijgen het behoorlijk druk en mocht je niet werken dan komen er veel andere dingen op je weg die energie vragen. Toch kun je het goed aan en komt zelfverzekerd over. Meningsverschillen lossen zich gemakkelijk op en in de liefde komt er een fijne tijd.

Je uitstraling heeft een magnetisch effect deze maand en vooral singles trekken er veel profijt uit. Het wordt wat aangaat een passievolle maand.

Boogschutter: 23 november t/m 21 december
sterrenbeeld horoscoop boogschutter

Het verloopt wat soepeler dan vorige maand maar je bent er helaas nog niet helemaal. In de eerste week van september is het belangrijk wat veranderingen door te zetten. Vooral voor werkende boogschutters. Het resultaat ervan zal gunstig voor je uitlopen. Door je enthousiasme en gulheid heb je nogal eens een gat in de hand. Voor je het door hebt, is er weer veel teveel uitgegeven.

Kijk hier behoorlijk voor uit deze maand want op de financiën krijg je nog niet goed grip. Er valt ook niet echt een meevaller hierin te verwachten waardoor het belangrijk is dat geldzaken goed op orde worden gesteld.

Privé loopt het allemaal weer wat stabieler al kan het soms toch nog wat verwarrend voor je zijn. Maar vooral in de 2e helft van de maand zul je er weer veel meer van gaan genieten. Ga er zoveel mogelijk op uit boogschutter. Buitenlucht doet jou goed. Helemaal de natuur. Je bent wat extra gevoelig voor overgewicht momenteel dus veel bewegen zal ook in dat opzicht gunstig uitwerken.

Steenbok: 22 december t/m 20 januari
sterrenbeeld horoscoop steenbok

Het helt nog steeds niet echt over de komende weken. Alsof er weinig vooruitgang valt te bespeuren. Op het moment dat het weer wat anders lijkt te worden, staat de volgende hobbel voor de deur.

Financieel krijg je er ook nog niet goed grip op maar in de tweede helft van de maand wordt dit beter. Voor steenbokken die zijn geboren tussen 6 en 10 januari, ligt het wat extra zwaar.

Opnieuw kunnen dingen stagneren, voel je je behoorlijk onzeker van binnen en bent verre van fit. Je blikt nogal eens terug naar het verleden waarin het belangrijk is dat je bepaalde dingen definitief achter je gaat laten. Een soort grote schoonmaak door je leven is hard nodig nu. Alles wat daarin niet meer in klopt moet als het ware de container in.

Ga hieromtrent ook eens terug naar 7 jaar geleden, wat toen was en hoe je er nu voorstaat. Zowel privé als m.b.t. een werksituatie. Het is heel essentieel dat je steeds meer op eigen kracht gaat varen, positief over jezelf blijft en alles niet teveel in je uppie uitvecht.

Gelukkig staan je ook fijne dagen te wachten want vooral in liefdesaangelegenheden zit het prima en juist die warmte heb je hard nodig.

Waterman: 21 januari t/m 18 februari
sterrenbeeld horoscoop waterman

Soms kun je deze maand wat opstandig en eigenwijs zijn maar verder laat je nog steeds niet echt het achterste van je tong zien. Daardoor krijgen de meeste mensen weinig hoogte van je en is er kans op onbegrip. Ook boosheid wordt nogal ingehouden waardoor er soms plotsklaps een korte uitbarsting komt die je zo snel mogelijk probeert te corrigeren.

Tussen verstand en gevoel kan een behoorlijke discrepantie liggen waardoor je anders overkomt dan innerlijk het geval is. Maar degenen die je echt kennen zullen hier doorheen kijken en het dus wel begrijpen. Gebruik in geldzaken je intuïtie deze weken! Dit kan je een voordeeltje opleveren. Het is een goede periode zakelijke wat dingen te gaan regelen als dit nodig is.

Je krijgt het tij mee.
Stel alleen wel beter je grenzen en let nog wat op je gezondheid.

Single of niet: de tweede helft van de maand wordt uitermate gunstig voor de liefde. Er staat je veel warmte te wachten en zo te zien kun je ook zelf je gevoelens heel goed te uiten.

Vissen: 19 februari t/m 20 maart.
sterrenbeeld horoscoop vissen

Confrontaties aangaan is niet je sterkste kant want het liefst vlucht je ervoor weg. Maar deze maand is het opnieuw heel belangrijk dat je duidelijk bent in woord en daad. Anders trek je weer allerlei vage situaties aan en komen er veel teleurstellingen op je weg. Zowel privé als in werksituaties. Er wordt snel een loopje met je genomen en ook jijzelf kunt voor veel misverstanden zorgen.

Probeer daarom zoveel mogelijk in alles met twee benen op de grond te blijven staan en op te komen voor jezelf. Financieel is er kans op een meevallertje ondanks dat je nog niet zo goed grip op geldzaken denkt te krijgen. De volle maan op 12 september staat in jouw teken. Dit kan daardoor een extra romantische avond worden voor je. Droom in ieder geval maar lekker weg erover.

Juist de eerste helft van de maand is belangrijk in de liefde. Ook om eventuele problemen op tafel te leggen. Als je de confrontatie aandurft, zal het veel oplossen voor je! Single vissen moeten nog wat uitkijken voor vage afspraken en andere onduidelijkheden.


Astrologe: Jopie Tillema.
Website: www.acacia-astro.com