Humberto Tan weg bij RTL Late Night maar nog te zien bij Madame Tussau

Humberto Tan in real life en in was
Humberto Tan in real life en in was

Humberto Tan presenteert vandaag voor het laatst zijn talkshow RTL Late Night. Op deze laatste uitzenddag eert Madame Tussauds Humberto met een eigen wassenbeeld. Het beeld zal vanaf begin juli te zien zijn in de nieuwe TV studio van de attractie.

Na vijf seizoenen en ruim duizend aflevering neemt Humberto vandaag afscheid van zijn talkshow RTL Late Night. Maar vergeten doen we hem niet dankzij Madame Tussaud in Amsterdam.

Nieuwe TV studio met Humberto Tan
In Madame Tussauds komt een volledig nieuwe interactieve TV studio. Daar zal onder andere het beeld van Humberto te zien zijn. Bezoekers kunnen hun presentatietalent ontdekken door zelf TV host te zijn.
Ze kunnen hier een autocue voorlezen en interview vragen beantwoorden. Deze TV studio wordt begin juli geopend en zal ook aangeboden worden voor opnames en uitzendingen van andere partijen.

Over Humberto Tan
Humberto Tan is een Nederlandse radio- en televisiepresentator, sportjournalist, fotograaf en schrijver. Tan is vooral bekend van RTL late night waar hij vandaag zijn laatste uitzending heeft.
Humberto Tan blijft nog werkzaam bij RTL. Hij wordt de nieuwe presentator van talentenshow Holland’s Got Talent. Daarnaast gaat hij samen met RTL infotainment- en entertainmentprogramma’s ontwikkelen.

Over Madame Tussauds:

Madame Tussauds is onderdeel van het internationale concern Merlin Entertainments, wat verantwoordelijk is voor vele internationale topattracties. Alle beelden worden handgemaakt in de Studio’s in Londen.
Na de opbouw van het beeld in klei wordt een mal gemaakt waarin de was wordt gegoten. Echte hoofdharen worden stuk voor stuk aangebracht en voor het opbouwen van de huidskleur worden talloze lagen verf en tinten aangebracht.
Dit om zo de mate van verbazingwekkend realisme te bereiken waarmee Madame Tussauds al meer dan twee eeuwen wereldbekendheid geniet.


Artikel links