In the picture digitale club Stedentrips

In the picture: digitale club Stedentrips - Praag
In the picture: digitale club Stedentrips – Praag

Tijdens een wandeling (6 november 2009) ontsproot het idee een club op te richten. Voor mensen die 1 op 1 of met een groepje een stad willen bezoeken buiten Nederland. Een partner hebben die er niet zoveel voor voelt maar dan heb je niets, dus waarom dan niet op een andere manier. Zelf ben ik geen groepsmens en zou best met iemand eens zoiets willen ondernemen. Vrouwen hebben mijn voorkeur. Ervaringen hier uitwisselen, tips geven en misschien foto’s laten zien.

In the picture: digitale club Stedentrips - Barcelona
In the picture: digitale club Stedentrips – Barcelona

Uiteraard na elkaar eerst wat nader te leren kennen kan die stap een gevolg zijn. Hebben jullie ideetjes? Het e.e.a. is nog wel heel erg pril, maar als je niet waagt gebeurt er niks. Lijkt het je wat sluit je aan bij deze club. Vriendelijke groet Catharina 48 Jocas-wandelwegen is mijn blog. Binnenkort geef ik daar er ook aandacht aan.

Wij wensen Catharina 48 veel succes met deze nieuwe digitale club. Bekijk de club Stedentrips, meld uzelf aan en blijf zo op de hoogte.

“Al veel steden bezocht, zoals Rome, Barcelona, Parijs, Boedapest, Londen, Rome, Wenen o.a. Praag staat momenteel hoog op de lijst. Graag wil ik met eventuele leden, zo die er komen, hierover eens willen brainstormen.”, aldus Catharina