Kasteel Duivenvoorde laat de zomer bruisen

Kasteel Duivenvoorde komt met een bruisend zomerprogramma. Voor oud en jong biedt het een programma om volop van te genieten.

Een bezoek aan kasteel Duivenvoorde is een aanrader. Niet alleen voor het prachtige kasteel maar ook voor de flora. Zoals de bloeiende boom op het gazon voor het kasteel. De kleurrijke bloemen zien eruit als tulpen. Vandaar de naam tulpenboom.

Dag van het kasteel
Op Tweede Pinksterdag, maandag 10 juni, wordt de Dag van het Kasteel gevierd op Duivenvoorde. Met de hele dag 50% korting op je entree en volop activiteiten op het landgoed: picknicken in het park, middeleeuwse muziek, slootjessafari, oud-Hollandse buitenspelletjes, demonstraties door een schapendrijver en meer!

Zomeravonddiner
Op een zwoele zomeravond dineren tegen de achtergrond van een eeuwenoud kasteel? Dat kan op zaterdag 13 juli op Duivenvoorde! Verrukkelijke gerechten, schitterend gedekte tafels vol verse bloemen, live muziek en dat alles in de tuin van het kasteel. Een unieke ervaring!

Vaderdag
De liefste papa verrassen met een leuk uitje? Kom dit jaar metVaderdag gezellig naar Duivenvoorde. Met vanaf 12:30 uur ieder uur een rondleiding door het kasteel en voor alle vaders een verrassing. Combineer het bijvoorbeeld met een parkwandeling of een bezoek aan de Hof van Duivenvoorde!

Parkrondleiding
Het is bijna zomer! Ontdek de kleurenpracht van het landgoed tijdens deze wandeling met onze boswachter opzaterdagmorgen 29 juni. Leer alles over de zomer op Duivenvoorde; planten staan in bloei, vlinders fladderen rond en de vogels fluiten om het hardste lied. Ook leuk voor kinderen!

Artikel links