KIND van RUINERWOLD openhartig over de GODSDIENST, VRIJHEIDSBEROVING e

Een onwerkelijk verhaal wat in één klap wereldnieuws werd, bekend als ‘Kinderen van Ruinerwold’ – over een gezin dat jarenlang (deels ongeregistreerd) onder de radar leefde op een boerderij. In de familie onderwierp vader Gerrit Jan zijn 9 kinderen aan een streng godsdienstige regime waar vrijheidsberoving en mishandeling onderdeel van waren. Vandaag in de podcast Edino, een van de oudere die in 2010 wegliep en jaren met een groot geheim moest leven tot de dag dat de situatie werd ontdekt door de ontsnapping van zijn ongeregistreerde broertje.

Een onwerkelijk verhaal wat in één klap wereldnieuws werd, bekend als ‘Kinderen van Ruinerwold’ – over een gezin dat jarenlang (deels ongeregistreerd) onder de radar leefde op een boerderij. In de familie onderwierp vader Gerrit Jan zijn 9 kinderen aan een streng godsdienstige regime waar vrijheidsberoving en mishandeling onderdeel van waren.

Vandaag in de podcast Edino, een van de oudere die in 2010 wegliep en jaren met een groot geheim moest leven tot de dag dat de situatie werd ontdekt door de ontsnapping van zijn ongeregistreerde broertje.