KoffieMax PVV-leider Geert Wilders te gast bij KoffieMAX

Op dinsdag 22 februari ontvangt Myrna Goossen PVV-leider Geert Wilders in KoffieMAX van Omroep Max. In een persoonlijk gesprek maken we kennis met de man achter de politicus: hoe ziet zijn leven er uit buiten de politieke arena?

koffiemax omroep max

Deze week in KoffieMAX:

Maandag 21 februari
Catherine Keyl komt langs, met haar bespreekt Myrna liefde op latere leeftijd en over de bijbehorende taboes. Ook met Henk Krol, 50Plus lijsttrekker in de Provincie Brabant, heeft Myrna het over een nieuwe liefde: zijn liefde voor de politiek. Andries Knevel is te gast en met hem spreken we over trouw. Hans Schiffers neemt ons mee terug naar 65 jaar arbeidsvitamine en Lonny komt koken.

Dinsdag 22 februari
PVV-Leider Geert Wilders is te gast bij Myrna: Wie is de man achter deze politicus? Margriet Eshuijs geeft een optreden en kijkers worden prachtig aangekleed met de kleding van mode-ontwerper Addy van den Krommenacker.

Woensdag 23 februari
Corry Konings heeft een bewogen jaar achter de rug na haar scheiding: hoe is het nu met haar? Met Sjoukje Dijkstra en Joan Haanappels hebben we het over Sterren dansen op het ijs en dokter Ted komt praten over de overgang.

Donderdag 24 februari
Op donderdag heeft KoffieMAX de primeur van de nieuwe single van Dries Roelvink! Jeroen Snel vertelt ons alles over zijn avonturen met de Koningin in Lech. Olga Commandeur onthult in KoffieMAX alles over haar recordpoging en Jan Rietman komt langs. En schaakgrootheid Hans Bohm is een verzamelaar, maar van wat..

Over KoffieMAX
KoffieMAX is een dagelijks programma om de dag goed mee te beginnen. Presentatrice Myrna Goossen bespreekt met haar gasten de actualiteiten en gevarieerde onderwerpen. Iedere dag wordt er iemand in het zonnetje gezet, omdat hij of zij dit echt verdient. Ook kunt u bij KoffieMAX nieuws uit de regio, een metamorfose, een panel dat de nieuwste gadgets test, medische tips, uit-tips voor het weekend en recepten verwachten.

MAX: KoffieMAX
Presentatie: Myrna Goossen
Maandag t/m donderdag live, vrijdag compilatie-uitzending
Vanaf 10.10 uur op Nederland 1
www.koffiemax.tv