Kom Fietsen in de Kempen

Kom Fietsen in Kempen
Kom Fietsen in Kempen

Uw eigen fietsroute samenstellen, zelf het aantal kilometers bepalen en genieten van een mooie en gevarieerde natuur. Dat klinkt de fietsliefhebber als muziek in de oren…. Deze fietsdroom is werkelijkheid met het flexibele fietsroutenetwerk in de Brabantse Kempen!

Bewegwijzering door genummerde knooppunten vormen de basis van dit systeem, waardoor u zelf uw route en het aantal kilometers bepaalt. U fietst van nummer naar nummer over de beste fietspaden, vaak autovrij en in twee richtingen bewegwijzerd. Dit fietsroutenetwerk sluit aan op de met hetzelfde systeem uitgevoerde gebied in de Peel en de Belgische Peel. Verdere uitbreiding door Limburg en de rest van Brabant is in voorbereiding. Alleen de Peel en de Kempen hebben samen al een gebied van zo’n 1400 km fietsroutes!

Ervaar de gezellige, Bourgondische sfeer op een van de vele terrasjes en combineer uw fietstocht bijvoorbeeld met de vele attracties, musea of excursies. Een groot deel van deze mogelijkheden vindt u op de handige routekaart op deze site.

Op deze digitale kaart kunt u zelf uw route uitstippelen. U vindt niet alleen de wegen, knooppuntnummers en het aantal kilometers, maar ook zijn verblijfsaccommodaties, attracties, VVV’s en andere relevante faciliteiten aangegeven. De gegevens op deze kaart zullen in de loop van de tijd nog verder worden aangevuld en geactualiseerd.

Bron: Fietsenindekempen.nl

Artikel links