Laat een levenswerk na. Vraag nu de brochure aan

Magazine  »  Actualiteiten (702 artikelen)  »  Financieel (103 artikelen)

Onze droom is ‘’een wereld zonder hart- en vaatziekten’’. Help mee deze droom te realiseren met uw nalatenschap en vraag de brochure over nalaten aan de Hartstichting aan.

hartstichting

Een wereld zonder hart- en vaatziekten
Net als u willen wij ook dat onze kinderen en kleinkinderen vitaal oud worden zonder hart- en vaatziekten. Want helaas worden nog te veel mensen getroffen door een hartaanval of beroerte. Vroege opsporing, nog vóórdat de ziekte zich ontwikkelt, kan voorkomen dat mensenlevens gevaar lopen. Daarvoor is wetenschappelijk onderzoek nodig. Maar dat kost veel geld!

Onderzoek naar vroege opsporing
De Hartstichting financiert onderzoek naar vroege opsporing van hart- en vaatziekten. De generaties die na ons komen, kunnen gezonder leven en ouder worden als we erin slagen om hart- en vaatziekten eerder op te sporen. Vroegtijdig en onnodig overlijden hoeft dan niet meer voor te komen. Dat zou toch prachtig zijn?

Help mee
Voor de financiering van wetenschappelijk onderzoek zijn wij volledig afhankelijk van particuliere en bedrijfsgiften. U kunt ook meehelpen door de Hartstichting in uw testament op te nemen. Zo draagt u bij aan een langer en gezonder leven van volgende generaties. Een mooie bestemming van uw levenswerk voor de volgende generaties.
Vraag de brochure aan
Wilt u meer weten over nalaten aan de Hartstichting? Vraag dan nu de brochure ‘’Laat een levenswerk na’’ aan.