Lopen in het landschap

Op de eerste zondag van de herfst, 24 september 2006, organiseren de 12 provinciale Landschappen in heel Nederland wandelexcursies.

U bent van harte welkom in minstens 50 natuurgebieden in Nederland, dus altijd wel bij u in de buurt. Deskundige gidsen staan klaar om u ‘s middags mee te nemen op een inspirerende excursie. De wandelingen zijn geschikt voor jong en oud en duren ongeveer 1,5 uur. Per locatie kunt u wisselende activiteiten, bijvoorbeeld een speurtocht voor kinderen of een expositie, verwachten. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Een overzicht van alle locaties, wandelingen en activiteiten kunt u vinden op Lopeninhetlandschap.nl. (vanaf half augustus)
Telefonische informatie kunt u inwinnen op nummer 030-601 72 05.

De 12 provinciale Landschappen
Dit jaar wordt voor de derde keer ‘Lopen in het landschap’ georganiseerd door de 12 provinciale Landschappen. Zij zetten zich in voor de bescherming van natuur en landschap. Tevens treden zij op als hoeder van het cultureel erfgoed. Zij hebben inmiddels ruim 700 natuurgebieden veiliggesteld. Met ‘Lopen in het landschap’ willen de 12 provinciale Landschappen veel mensen laten genieten van de natuur en cultuur bij hen in de buurt. Op landelijk niveau werken ze samen onder de naam DE LANDSCHAPPEN.

Bron: ANBO