Mannen onder de hamer op de Huishoudbeurs

Uitgaan & Cultuur

(259 artikelen)

Van 12 tot en met 20 februari veilt VakantieVeilingen.nl elke dag een man op de Huishoudbeurs in Amsterdam. Bezoekers kunnen live vanaf de beurs bieden op een aantrekkelijke assistent die niet alleen hun tassen draagt maar ook alle ins en outs én de beste deals van de Huishoudbeurs kent.

Vanaf E 1,- bieden op een man
Bezoekers van de beurs kunnen in Hal 7 bij stand 07.214 van VakantieVeilingen.nl dagelijks om 13.30 uur vanaf E 1,- live bieden op de aantrekkelijke man. De bezoeker met het hoogste bod, heeft twee uur lang de beursassistent tot zijn of haar ‘beschikking’.

Commercieel directeur Marcel Beemsterboer verwacht dat veel vrouwen, maar ook veel mannen een bod zullen uitbrengen: “We veilen bij VakantieVeilingen.nl op een leuke en gemakkelijke manier arrangementen voor reizen en vrije tijd. Bezoekers komen bij ons omdat ze op zoek zijn naar ontspanning en plezier. Door hulpvaardige mannen te veilen, bieden we op een ludieke manier ontspanning, en natuurlijk plezier. Er hoeft even niet meer zelf gesjouwd te worden met tassen en je wordt direct naar de beste deals op de Huishoudbeurs gebracht. Kortom de geveilde man staat de veilingwinnaar bij in alle beurshectiek!”


Geplaatst door Vijftigplusser
31 januari 2011 10:34
528 keer bekeken.